View Single Post
Eski 11-06-2015, 13:02   #550
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
Sayın aleydi bulamamış olmanız doğrudur. Henüz bir sayfa açmadım. O sardunyalara eşimde bayılır. Hatta budadığımda üzüldü. Kel yapmışsın çiçekleri dedi. Ben kaç yıldır büyüttüm sen budadın dedi.

Ama diğer çiçeklerin hava alması için budadım. Fenada olmadı bir çok arkadaşa çelik olarak gitti budanan sardunyalar. Hiç zahmetsiz bu çok yıllık ,dayanıklı sardunyalar. Özel bakıma gerek yok ,aşırı su ihtiyacı da yok.Tek sıkıntı çok gelişip kökleniyor ve dallanıyorlar.

Bende bir bahçe sayfası açma **** açmama kararı arasında kaldım.Oldukça yoğun sayıda çiçeğim var. Meyve ağaçlarım var. Her gün taze meyve toplayıp yemek ,sebzeleri toplayıp yemek güzel oluyor.

Açık söyleyeyim kendi bahçemde olmadan önce bu kadar meyve yediğimi hatırlamam. Dut ,çilek şeftali ve böğürtlen reçeli yapıp yemek çok harika.Hayatımda hiç 5 kavanoz şeftali reçeli yememiştim.Birde arılarım güzel bal yaparsa bundan iyisi nerede bulunur.
Bu kadar söyledikleriniz sonra, lütfen hemen sayfa açın. Ben foruma girer girmez açmıştım. Girince hemen sayfa açmamız gerekiyor diye düşünmüştüm. Bu yüzden hatalarda yaptım.Sizin gibi arkadaşlarım olduğu için mutluyum. Bana çok destek oldular.

Bizim yüzümüzden eşiniz size kızmış. Neyse bizde bizimkilerden size göndeririz. affeder.Benim hiç çok yıllık sardunyalarım olamadı. İklimden dolayı. Eve alıyorum kışın çoğu ölüyor.Her sene yeniliyoruz çoğunu.Çok güzel sardunyalarınız.Hem onları, hem karanfilleri, hem diğerlerini görmeyi çok isterim.

Ne güzeldir o bal. Bende istiyorum ileride yetiştirmeyi, yerleşim yeri burası. Birilerine zarar verir mi diye de korkuyorum. Bir iki keçi, bir de atım olsa daha mutlu olurdum.Hemen yarın açın bence.Ben çok sabırsızım. Bekletmeyin bizi daha fazla . Selamlar saygılar.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön