![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Veren el alan elden üstünmüş .Mutluluk bulaşıcı derler . Paylaştığınız için mutlu oluyorsunuz . O yeni çiçeklerle . Sonra o yetiştirdiklerini paylaştığın da . Bu liste uzayıp gidiyor böylece . Yıllar önce çocukluğumun bir kısmı ilçe de geçti . Sonra Eskişehir 'e taşındık .Komşumuz vardı ilçe de . Hep soğanlı çiçekler ekerdi . Lale , yıldız çiçeği ( biz girgine diyoruz ). Yüksek duvarlarla çevriliydi bahçe , dışarıdan görünmüyordu . Niye o güzellikleri o duvarların arkasına sakladıklarını , hala anlayabilmiş değilim . Bayramlarda giderdik el öpmeye . Eskişehir güzeli geldin mi derdi . Çocukluk işte hep çekinirdim . Biraz sert bir yapısı vardı . Yine de o çiçekleri görmek için giderdim o bahçeye . Sonra büyüdükçe anladım , aslında beni çok sevdiğini . Onun sevgisini gösterme yöntemi bu ve öyle takılıyor ![]() Diyeceğim o ki o zamanlar sevmeye başladım laleleri . Gelincik , papatya , sardunya , lale . Çocukluğumu hatırlatır bana . O güzel yılları . İnsanların birbirine daha çok güvendiği , sımsıcak dostlukların olduğu zamanları .Sümbülün kokusu da güzel görüntüsü de . Yine de ben lalenin zarafetini daha çok severim. . Bu duyuruyu benim sayfamda yapmanız da beni onure etti teşekkür ederim . Düzenleyen aleydi : 17-04-2015 saat 10:26 Neden: ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|