Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Sevgili aleydi bunların hepsi de çok güzeller, bana yardımcı olmanız beni mutlu etti, çok teşekkür ederim.
Bu sene belki yapamam malum o kadar çok tohum ektim ki neyi nereye yerleştireceğim diye düşünüp duruyorum, bahçem küçük düşüncelerim büyük 
Havaların bir türlü ısınamamsı beni çok yordu. Allah izin verirse seneye bu kadar tohum, bitkiymiş pes ediyorum gücüm yetmiyor artık  daha böyle kışa dayanıklı, kalıcı bitkiler fazla uğraştırmayacaklarla yetineceğim sanırım.
|
Eşim de bana aynı şeyi söylüyor

. ( Sen bir yılda her şeyi yapmak istiyorsun . Ağaçlar nette ki arkadaşlar yıllarca yavaş yavaş uğraşarak o güzelliklere ulaşmışlardır . Çok yoruyorsun kendini ) .
Haklısın bence de .Pazar günü tohumları şaşırttım , belim tutuldu .Daha yarısını şaşırtabildim . Ekilecek yüzlerce tohum var . . Tohumlara harcadıklarımla çiçek alsaydım , bütün bahçe çiçek dolardı

. Tohumdan yetiştirdiklerimin bir kısmı da bu sene yetişmiycek .
Böyle söylüyoruz , tohum ekim zamanı geldiğinde yine dayanamayıp ekeyim diye düşüneceğiz

. O tohumların ,topraktan başını çıkarıp hayata merhaba dediği anı ,yaşamak bambaşka bir duygu

,Bende mevsimliklerden vazgeçip çalı , gül vs ekeyim diyorum . Yine dayanamayıp alıyorum çiçek gördüğümde .Bizde ki bu bitki aşkıyla vazgeçemeyiz gibi geliyor sevgili Akçabardak

. sevgiler