View Single Post
Eski 13-04-2015, 23:17   #304
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Sevgili Akçabardak teşekkür ederim umarım güzel bir görüntü oluşur . Bende küçük bahçe daha şanslısın . O güzel parlak taşları kullanarak küçük ve güzel bir görüntü oluşturabilirsin . Ufak bir şelale , altında çok büyük olmayan bir kaya görünümü ,etrafta çiçekler .
Kaya bahçesi dışında da güzel şeyler var .Bu örnekleri hemen alel acele buldum . Tahta olan tarhları betondan yapıp üzerlirini renkli taşlarla süsleyebilirsin .Tel örgü içindeki taş larda hoş görüntü oluşturmuş .Benim bahçeden sonra seninkine el atalım hep beraber . Sen iste yeterki ne güzellikler çıkar ortaya .

Eklenti 546469

Eklenti 546470
Sevgili aleydi bunların hepsi de çok güzeller, bana yardımcı olmanız beni mutlu etti, çok teşekkür ederim.

Bu sene belki yapamam malum o kadar çok tohum ektim ki neyi nereye yerleştireceğim diye düşünüp duruyorum, bahçem küçük düşüncelerim büyük
Havaların bir türlü ısınamamsı beni çok yordu. Allah izin verirse seneye bu kadar tohum, bitkiymiş pes ediyorum gücüm yetmiyor artık daha böyle kışa dayanıklı, kalıcı bitkiler fazla uğraştırmayacaklarla yetineceğim sanırım.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön