View Single Post
Eski 15-04-2015, 14:03   #314
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

:sevgili aleydi , doğru karar vermişsiniz çalı türleri kalıcı olduklarından fazla zahmetleri olmuyor.ben size parlak yapraklı kartopun dan söz ettim. iki hafta önce eşimle seraya gittik okulun bahçesine dikilmek üzere sözünü ettiğim kartopun dan aldık. bende sordum. ne kadar boylandığını,bırakınca iki metre kadar boylanıyormuş. fakat budamaya çok yatkın, budadığınız zaman enine doğru genişlediğini söyledi.bizim de bahçemizde geçen yıldan bir tane vardı.kartopu olduğundan emin değildim. bu yıl söküp duvarın dibine kaldırdık.yapabilirsek bahçe duvarımızı yeşilin tonlarını kullanarak çalılarla perdelemek arkada güzel bir fon oluşturmak niyetindeyim. bahçe sayfama son olarak ekledim. sizin için.acele işim çıkınca altına not düşemedim. şelale kulağa çok hoş geliyor. tabi görselliği ayrı bir güzellik katacaktır bahçenize, geçtiğimiz yıllarda metroda gördük. çok doğal duruyordu. bırak bahçeyi küçücük hani balkona bile kurulabilecek o kadar cazip görünüyorlardı ki almamak için kendini zor tutuyorsun.sevgiler
Sonradan gördüm senin bahçende diğer kartopunu sevgili Münevver48 . Bu hafta sonu yine Bursa' ya gitmeyi düşünüyorum . Seraları gezmeye çok vakit kalmıyor . Yinede bu sefer şansımı deniyeceğim .Ne yazık ki Eskişehir de çoğu türü bulmak mümkün olmuyor .Bakalım ne güzellikler var orada . Sayın Kasap.94 kış ortancası dağıtımından bende nasibimi aldım . Ortanca çok istiyorum bahçemde . Geçen yıl kocaman bir tane almıştım . Bursa dan gelir gelmez kaybettim . Pek iklim koşullarına uymuyor . Aslında Yalova da çiçek seraları çok var ,yalnız gidersek erkenden yola çıkıp oralara uğramayı düşünüyorum .Bakalım neler bulabileceğim . Sevgiler .

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön