![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın Kerkenez; benim kafama takılan şey o gazetelerin toprakta çözünme hızı hadi çözündü ancak gazetede mürekkep var ve kimyasal madde... sonuç olarak toprak kimyasalla kirlendi ve toprağa direk ekim yapacaksınız bu konu biraz tartışılır... gazete yerine kimyasal boya, yapıştırıcı içermeyen karton serilse daha iyi olur diye düşünüyorum... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elimde Patricia Lanza'nın "Lasagna Gardening" isimli kitabı var. 98 basımlı harika bir kitap. Uzun zamandır bir köşede kalmıştı. Şimdi tekrar göz önüne aldım. Orada da gazete kullanımı var ama 98'den bu yana bazı gerekli hassasiyetler de edindik. Çok önemli değildi, o sıralar üniversitede matbaa mürekkebiyle çalışır, elimize bulaştırır, sorun etmezdik, kimse de bir uyarıda bulunmazdı. Sonraları öğrendik ki sakıncalıymış. Neyse, kitabı sayenizde yeniden incelemeye başladım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kitaba gelince internetten bulmaya çalışayım bakalım neler varmış içinde. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada kitap İngilizce; Türkçe çevirisi yok. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yurt dışından almıştım, isterseniz özelden adresinizi gönderin, kargoyla göndereyim, okuyunca geri yollarsınız. |
|
|
|
![]() |
|
|