Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi anarius
Sayın kerkenez, çok uykum olmasına rağmen dün geç saate kadar hepsini okudum, beni bir yolculuğa götürdünüz adeta, içim açıldı.
Bu kadar istekli ve gayretli olduğunuzu gördükten sonra, size vakti zamanında Amazon'dan aldığım Botanical Interests markalı çeşitli domates tohumlarını göndermek istiyorum. Benim bahçem olmadığından boşuna duruyorlar, bari siz değerlendirin...
Naçizane bir isteğim olabilir yalnız; tohum aldığınızda bana yeni tohumlardan göndermeniz.
|
Sayın Anarius bahçe sayfamın hoşunuza gitmesine çok mutlu oldum. Tohum teklifiniz için ayrıca çok teşekkür ederim.
Geçtiğimiz yıl yaklaşık 80 kök kadar domates ekmiştim ancak hastalıkları önlemek adına rotasyon uygulayabilmek için bu yıl daha dar bir alanda domates ekimi yapacağım. Bu da yaklaşık 60 kök kadar yapar. Denemek istediğim yeni bir kaç çeşit var bu sebeple eskilerden bir kısmını eleyeceğim. Uzun lafın kısası sizden alacağım tohumları ekecek yerim olmayacak, yazık olmasınlar ekecek birisine gitmesi daha doğru olacak gibi. Düşünmeniz yeter, göndermiş kadar oldunuz tekrar teşekkür ederim.