![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Aşırı suluyorsunuz..Haftada hatâ 15 günde bir sulama yeterlidir..Aşırı nemden de kaynaklanıyor olabilir, saksı toprağı nemli değil de çok ıslak, çamur gibiyse soğanlarınız çürüyebilir.. Derin ekilmesinin neden olacağını sanmıyorum.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Alıntı:
Haklısınız ben de aşırı sulamaya ihtimal veriyordum, hem yalnız bunlara değil elime muhtaç tüm fideleri aşırı suluyor olmaktan korkuyordum. Teşekkür ederim beni uyandırdınız. Bundan böyle mesafeli sulayacağım. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sakız çeşitlerimin sonuncusu
Kızlarını görmeye gittiğim evlerin çiçeklerini isteyip alıyorum..)) Ama bu Sakız da başka güzelmiş..Acaba Sakızların da üretimi, hibriti falan mı var.. Çünki benim çiçekçiden aldığımın yaprakları daha yuvarlak hatlı idi. Ama arkadaşımdan gelenle, bunun yaprakları sanki daha doğal ve keskin formlu geldi bana.. Yani asıl Sakız bunlar olsa gerek. Aceleden diğer yavru Sardunya'nın yanına ilştirdim inşallah kaybetmem. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Acer Akçaağaç tohumları
Üç ay oldu; Buzdolabında katlamaya aldığım 8 adet Akçaağaç yohumundan, 1 tanesi uyanmış çok minik haliyle.. Diğerlerinde bir kıpırtı yok. Usulca tekrar aldığım yere bıraktım. Çimleneni de hemen kestiğim kola şişesinin en alt bölümüne alarak pencere kenarına ışığa çıkardım, çok az bir sulama ile.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|