View Single Post
Eski 15-04-2015, 19:14   #534
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili asmalıtepe, bence susuzluktan değil sizin hasretiniz den boyunlarını bükmüşler. bir damla su da gönül almaya yetmiş.ne bitkiler bizden ne de biz bitkilerimiz den ayrı kalamıyoruz. işin kötüsü emanet bile edemiyoruz. bu kadar bağlanmışız. bu arda gelişinizle asmalı canlanmış.laleler açmaya başlamış. benimkiler neredeyse bitmek üzere son lalem tomurcukta bekliyorum ne renk açacak diye paketimizin birisinden üç farklı renk çıkınca mutluluğumu tahmin etmişsindir. şimdi sizinkileri merak ediyorum inşallah bir daha bu kadar bitkileriniz den ayrı kalmazsınız.sevgiler
Sevgili Münevver çok doğru onlar bizim ilgimizden ayrı kalamıyorlar..

Gerçekten büyük bir badire atlattık, bir gün daha gelmeseymişim kesin kuruyacaklardı. Şimdi şükretme zamanı..

Kimseye de emanet edemedim. Ya çok suluyorlar ya yerlerinden oynatıyorlar diye.

Haklısınız onlardan uzun süreli ayrılmamalıyız.

Asmalı'da herşey güzel gidiyor denebilir.

Çiçeklerde çiçeklenme olmaması dışında.

Çok yoğun ot gelişmiş, iş çok. Yarın toprak işlnecek atlı sürümle. Sebze tarhını

iki defa belledik. Yarın da ikinci sebzeliği hazırlayacağız.

İki işçi çağrıldı bazı ağır işler için...

İki ayrı yere biriketle 5-6 basamaklı bir merdiven yapmalıyız.

Bağ toprağı akmasın diye başlanan kuru taş duvar tamamlanacak..

İki yıl önce bu türlü işleri kendim yapabiliyordum. Şimdi ne yazık ki geçmiş ola.

Bu sardunyalar boyuna doğru gidiyor çiçek te vermiyorlar arkadaşım ne yapsam ki?

Bu gün çiçekçime gittim yine ne güzel açmış Sardunyalar rengarenk...

Bende şu an küçüklü büyüklü 15 saksı gibi sardunya var çiçeksiz. Çiçeklileri görünce dayanamadım birkaç yine aldım. Ama çözüm bu değil sanırım. Elimizdekileri açtırmak lazım ama nasıl..

Bugünlerde araştırma perfomansım da düşük ki siteden bakayım.

İşte böyle.. Çiçeklerin hepsini Asmalı'ya taşıdım sabit yerlerine yerleştirdim. İnşallah yerlerini de severler de belki çiçeklenirler.

Eklenen Resimler

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön