View Single Post
Eski 07-04-2015, 14:42   #531
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili asmalıtepe,evet şebboy kokusu gerçekten çok güzeldir.sizinki yalın katlı birde katlısı vardır.farklı renkleri var hepside güzel sizin yerinizde olsam birde katlısını edinirdim.onun da güzelliğini görmeniz adına.bu arada soğanlılar açmaya başlamış. benim laleler geçiyor sizinkilerin çiçeğini henüz göremedik.sıklemenin de ne güzel şirin çiçeklerini açmaya başlamış.bu havalarda bu güzellikler maşallah sevgiler.
Sevgili münevver48; Adının Şebboy olduğunu yeni öğrendim. Bizim buralarda çok olur Mentur derlerdi.

Laleler boy bile uzatamadılar. Bir mesajımda uzunca yazmıştım da sizden kaçmış. Ben de anlamadım.. Asmalıtepe'de üstü kapalı açık balkondalar, güneşi tam görmüyorlar ama şartlar iyi. Yalnız benim diktiklerim değil, Elbistan çiçekçiden dikili aldıklarım da açamadılar. Kimbilir belki beni sevmediler..Açan soğanlılar benim diktiklerim değil, Bir vefalı arkadaşın hediyesidir, Bahçesinden söküp saksılamış..sağolsun.

3-4 günden beri de zaten çok uzaklarındayım, elim ermiyor gözüm görmüyor.

Fideleri merak ediyorum, inşallah bir hafta on günlük susuzluğa dayanırlar diyorum.

Sevgiler..

Düzenleyen asmalıtepe : 07-04-2015 saat 14:47 Neden: tamamlama
asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön