View Single Post
Eski 29-03-2015, 10:19   #517
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili asmalıtepe maydanozlar ve rokalar çok sağlıklılar ve çok güzel görünüyorlar, şaşırtmaya gerek yok bence. Ben otları çok sevdiğim için o rokalardan şimdi yemeye başlamıştım bile. Biraz irilerini aralarından çekip sabah kahvaltısında yemeye bayılıyorum.
Siz emek verdiniz onlar da size en güzel şekilde emeklerinizin karşılığını vermişler maşallah diyorum.

Soğanlılarınız acaba iklim farkından mı geç kalmışlar bilemiyorum, çünkü bende kırmızı lale vardı aynı lale şimdiki bulunduğum yerde tam bu dönemde açıyorlardı, Ankara'da ise Nisan ayı sonuna doğru açardı, 23 Nisanda çocuklara toplayıp okula götürmeleri için veriyordum oradan kalmış aklımda.

O yüzden vakti saati gelince açacaklardır hiç meraklanmayın, yeşilliklerinizi ağız tadıyla tüketmeniz dileğimle, sevgiler.
Sevgili Akçabardak sağolun, teşekkür ederim.

Rokalar çok kısacıklar. Bütün güzellikleriyle Roka oldular da boyları minik. Bağda açık balkondalar hala çok soğuk bizim oralar bir de güneş alamadılar.

Lalelerin de sebebi o sanırım mevsimle ilgili. Dediğiniz gibi açarlar elbet sağlık olsun.

Bunları gözlemlemek çok zevkli. Şimdi bütün dikkatim yanıbaşımda kapalı balkondaki fidelerde..Gidip gelip takibediyorum onun için onlar da geç büyürler bu gidişle..))

Teşekkürler sevgiler...

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön