![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Alıntı:
Bu gün üç günden beri çıkmıyoruz, pazara niyetliyim iş çok ama çamurlu toprakta birşey yapabileceğimizi sanmam. Ancak yağmadığı üç günden sonra girebiliyoruz. Bu gün evdeki küçük saksılıların saksılarını büyüttüm. İyi ki onlar yanımda diye seviniyorum. Fakat balkon çok küçük adım atacak yer kalmadı. Evet kardeşim sizin oralara bugün şiddetli yağmur haberi var. Budama ve bordo bulamacını aradan çıkarmanız çok iyi olmuş. Öncelikli iş odur bu mevsimde. Çünki dallara su yürümek üzere.. Bizim de ilk yapmak istediğimiz o iş. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Çiçeklerim Asmalı'ya çıktı
Kışı burada geçirdiler. Balkonda çok sıkışıktılar. Bu gün onları asıl yerlerine taşıdım. Onlar da rahatladı, mutfak balkonum da.. Sadece son alınanlar ve minik fideler kaldı. Onları bir süre daha yakından takibetmek için biraz daha tutmalıyım. Yeni ekilen Ballıca, Cam güzeli, Limonlu Fesleğenler çimlenmişler iki günde. Enginarda tık yok. Sedumlarda, Begonyalarda hareket yok. Onlar da çimlenirse çimlenmişlerin hepsini çıkarmalı bu defa balkona. Balkonun kalabalık hali böyleydi. Şimdi yerleri çok rahatladı Asmalıda.. |
|
|
|
![]() |
|
|