View Single Post
Eski 23-03-2015, 20:51   #503
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili asmalıtepe mesajınızı okurken kendimi satırlarınıza öyle bir odaklamışım ki merakla arkası ne olacak diye heyecanla hem okuyorum hem gülüyorum hemde ''ama nereden biliyormusunuz'' deyince kendi kendime nereden diye soruyorum

Belediyenin çiçeklendirdiği diye okuyunca işte orada koptum, öyle bir kahkaha atmışım ki eşim birden ne oluyor ya deyince kendime geldim

E eşiniz ne yapsın ama, siz kulağına su kaçırmışsınız bir kere ama lalelerin rengi de çok güzelmiş be arkadaşım ya vallahi değmiş bence, helali hoş olsun 40 yılda bir okadarcık ta oluversin.

Benim eşim de 4 sene önce nasıl olduysa bir saksıda ceylan gözü sardunyası getirmişti, tam evliliğimizin 40. yılıydı.

Sizin mesajınızı okudukça dört sene öncesini hatırladım o anda, acaba bizim kisi nereden getirdi diye düşünmeden edemedim.

Acaba ikinci bir kırkıncı yılımızda eşlerimizden çiçek almak nasip olur mu ki... neyse bunlar güzel şeyler, hala gülüyorum... kalın sağlıcakla.
İnanın ki bugün yakın zamandır gülmediğim kadar kendi kendime gülüp duruyorum. Hatta sizin mesajı okurken şu anda koptum.

Adamın ne suçu var hem zaten 40 yıldan beri son on yıl oldu yollara çiçek dikildiğine.. ondan önce nerden söküp getireydi)))

İnşallah alırız tekrar bu jestlerini.. de caddelerin çiçekleri de kel olur iyice.. yok anam yok ben bir daha istemem Allah razı olsun.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön