View Single Post
Eski 23-03-2015, 20:39   #502
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Sevgili Akçabardak öyle yapalım, Cheriler, yerliler biraz daha müsait şaşıtmaya boyları iyi hatta yatmaya niyetli gibiler onları bir an önce şaşırtayım. Red Robinlerle, totemler biraz daha kalsınlar, dediğiniz gibi gübre şerbeti vereyim azca azca.

Neyse sizi biraz da güldüreyim:

Eşimle geçen bağa çıkarken yollardaki tretuar çiçekleri (Belediye peyzajı) çok hoşuma gitti bir gece geleyim de şunlardan sökeyim biraz diye bir espri yapmıştım.

Bu gün de eşim '' Bu kadar çiçekten biraz ver de anneme, annene, kızkardeşlere biraz ikram edeyim,, diyerek yarı ciddi yarı espri yapınca; ben de birden tepki vererek sen ne vakittir birilerine çiçek verme nezaketi öğrendin? Bana 40 yıldır bir dal bile vermedin deyince; Adam gitmiş bana bu gün Lale alıp gelmiş.

Ama nerden biliyor musunuz?

Belediyenin çiçeklendirdiği Tretuarlardan sökmüş))

Adamcağızı resmen hırsızlığa teşvik etmişim geçen gün.

Neyse tabii artık onları alıp, teşekkür edip saksılamaktan başka yapacak birşey kalmadı)))

Böylece eşine çiçek verme zevkini tatmış oldu..

Sevgili asmalıtepe mesajınızı okurken kendimi satırlarınıza öyle bir odaklamışım ki merakla arkası ne olacak diye heyecanla hem okuyorum hem gülüyorum hemde ''ama nereden biliyormusunuz'' deyince kendi kendime nereden diye soruyorum

Belediyenin çiçeklendirdiği diye okuyunca işte orada koptum, öyle bir kahkaha atmışım ki eşim birden ne oluyor ya deyince kendime geldim

E eşiniz ne yapsın ama, siz kulağına su kaçırmışsınız bir kere ama lalelerin rengi de çok güzelmiş be arkadaşım ya vallahi değmiş bence, helali hoş olsun 40 yılda bir okadarcık ta oluversin.

Benim eşim de 4 sene önce nasıl olduysa bir saksıda ceylan gözü sardunyası getirmişti, tam evliliğimizin 40. yılıydı.

Sizin mesajınızı okudukça dört sene öncesini hatırladım o anda, acaba bizim kisi nereden getirdi diye düşünmeden edemedim.

Acaba ikinci bir kırkıncı yılımızda eşlerimizden çiçek almak nasip olur mu ki... neyse bunlar güzel şeyler, hala gülüyorum... kalın sağlıcakla.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön