View Single Post
Eski 13-03-2015, 12:52   #485
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili asmalıtepe, iş güç olunca, sadece onlara odaklanıyoruz.bak asmalı tepeye de kavuşunca maşallah sağlık şikayetleriniz de yok.inşallah bir daha olmaz. havalar burada da öyle dün öğleye doğru çiselemeye başladı. arada bir hızlanıyor.bugün sabah güneş doğdu hiç bulut yokken birden bulut ve fırtına şimdi yine sesiz ve sakin çiseliyor.biz ağaçların budamasını bitirdik.bordo bulamacını verdik.ama otlar duruyor. eşim makine ile biçecek. bende havalar düzelsin istiyorum. otlar da fazla suyu çekiyor. bizim toprak çok su tutuyor biraz sıkı her sene bir traktör çiftlik gübresi veriyoruz bana mısın demiyor.Allah dan parayla almıyoruz.köyden kendi hayvanlarımızdan.ben yinede her bahçeye inişimde bir çiçek dibinin otunu söküyorum. kendimi zorlamadan.duramıyorum ablacım sevgiler.
Sevgili Münevver48, Evet çok şükür Asmalıtepe'ye çıktığım gün enerji yükleniyorum ama çok fazla kalamıyoruz, yağmur ve soğuktan.

Bu gün üç günden beri çıkmıyoruz, pazara niyetliyim iş çok ama çamurlu toprakta birşey yapabileceğimizi sanmam. Ancak yağmadığı üç günden sonra girebiliyoruz.

Bu gün evdeki küçük saksılıların saksılarını büyüttüm. İyi ki onlar yanımda diye seviniyorum. Fakat balkon çok küçük adım atacak yer kalmadı.

Evet kardeşim sizin oralara bugün şiddetli yağmur haberi var.

Budama ve bordo bulamacını aradan çıkarmanız çok iyi olmuş. Öncelikli iş odur bu mevsimde. Çünki dallara su yürümek üzere..

Bizim de ilk yapmak istediğimiz o iş. Sevgiler...

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön