![]() |
|
![]() |
#691 |
Ağaçsever
|
Hüsnüyusufları eskiden beri çok sevmişimdir. Sizinkiler de maşallah harika görünüyor. Annem eskiden bahçeye ekerdi Ankara'da, sonraki sene kendiliğinden çıkıyordu diye hatırlıyorum. Kolaylıklar diliyorum, sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pembe ezan çiçeği çok kolay çoğalan bir o kadar da zahmetsiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
|
galalar ![]() ![]() alev ağacı da çiçeklendi. ![]() ![]() solanum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Ağaç Dostu
|
pitosporum arıları ve diğer böcekleri kokusuyla çekmeyi becerebilenlerden. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Ağaç Dostu
|
sarmaşık güllerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Bahçen coşmuş coşmuş maşallah o güller, o hasekiler bayıldım bayıldım, hepsi de çok güzeller ama hele o turuncu sarmaşık gülü çok beğendim, nasıl güzel yükselmiş, yediveren gül mü yoksa kırmızı gibi bir defa mı açıyor? kırmızı da çok hoşuma gidiyor ama bir defa açıyor. Münevverciğim bana gönderdiğin haseki tohumlarını ben daha ekemedim tembelliğim üzerimde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sevgili Münevver bahçen çok güzel hepsi çok güzel ama haseki küpelerin çook güzel rengarenk ellerine emeğine sağlık Saygılarımla . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Münevver maşallah, bahçen coşmuş, hepsi birbirinden güzel çiçeklerinin. Güller, bodrum papatyan, galaların muhteşem olmuşlar, emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ablacım haseki ekmek için geç değil şimdi de eke bilirsin. seneye kadar büyür erkenden açarlar.ben de senin gönderdiğin tohumları daha yeni ektim bakalım başarı oranım ne olacak.gerçi mart gibi lisiyantusların tohumlarından denemem oldu başarılı olamadım.bende havaların ısınmasını bekledim.bir tek senden gelenler değil marketlerden aldığım hazeran gündüz güzeli tohumu ve lobelya tohumu da ektim. beklemekten başka çarem yok. her gün bakıyorum. çok sabırsızım galiba, bana çok zor geliyor beklemek bir an önce çıksın istiyorum. abla,birde sellukam kurudu diye çok üzülmüştüm ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
|
![]() işte güzeller güzeli bahçenin kuzey yönüne dikildi. ![]() vangelya(gelintacı aldık. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Sellukaya çok sevindim ablacım. Hep içimde kaldı selluka, insaallah bir gün ben de başaracağım. Hasekiler çok güzel olmuşlar. Keşke daha uzun çiçekte kalsalar ama ben yapraklarını da seviyorum. Ayrıca sarmaşık gülün ne güzelmiş kokulu mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok doğru diyorsun, hepimiz baharın gelmesini dört gözle bekledik, bahçeler coştukça içimiz açılıyor ve mutlu oluyoruz. Lisianthuslar güzel çiçek ama bir okadar da nazlılar çimlendirmesi bir dert, büyütmesi bir dert. Ben Şubat ayında balkonda soba yanarken ekmiştim 8-10 günde çimlendiler, çok güzel gidiyorlardı bir aylık olunca tek tek şaşırttım tam gelişmeye başlamışlardı ki baktım birer birer toprak üstünden bir şey kesip kökünü yiyor, toprağı eşeledim 3-4 milim uzunluğunda beyaz solucan şeklinde kurtçuklar kesiyormuş meğer. Hata bende tabi güzel gelişiyorlar diye ilaçlamadım, bundan sonra hiç affetmeyeceğim, mutlaka ilaçlanması gerektiğini anladım. Geçen seneden kalan fidelerimden bir kaç tane var onlarla idare edeceğim, hani sana da göndermiştim onlardan, başlarına bir şey gelmez ise eğer. Sellukana ben de çok sevindim yeniden filizlenmesine, benim de 2 tane sellukam vardı birisi kurumuştu, dediğin gibi köküne baktım sanki kökü sağlam gibi duruyordu toprağa geri gömmüştüm ama filizlenmedi, diğeri duruyor biraz budama yaptım yeni filizler veriyor, şimdilik iyi gibi inşallah senin ki de çabucak toparlanır ve çiçeklenir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
|
Vangelyana çok sevindim, ne zamandan beri ben de almak istiyorum ama bir türlü denk gelmiyor, çok şanslısın gerçekten gökte ararken yerde bulmuşsun, güle güle büyüt ruj çiçeğini de, eşinin seçtiği parlak yapraklı kar topunu da, hayırlı olsun üçü de güzel bitki, bol bol çiçeklensinler dileğimle sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() hasekilerim çiçekleri biri geçerken diğeri açtığı için açığı kapatıyor birde çiçeği geçen dalları budadıkça tekrar açıyor. sarmaşık gülüm çok yoğun olmasa da kokulu özellikle kırmızı ve beyazın kokusu hoş.beyazı henüz paylaşma fırsatım olmadı.daha yeni ilk yılı çiçek tacı da diğer sarmaşıklar gibi büyük açanlardan. sevgilerimle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen münevver48 : 21-04-2016 saat 08:41 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Ağaç Dostu
|
Bahar sizin bahçeye tamamen gelmiş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağlık olsun, dediğim gibi lisilerin haşereleri hiç bitmiyor münevverciğim, fide haline getirene kadar çok nazlanıyorlar, inşallah kökü temizlendikten sonra toparlanır ve dediğin gibi saksısını doldururlar ve çiçeklerini görme şansın olur. Sellukamın kökü tamamen kurumuş artık ümidim kalmayınca çıkarıp attım. Diğer kalanla yola devam şimdilik iyi gidiyoruz. Sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2013
|
Haseki küpeleri bana hep Anneannemin bahçesini hatırlatır bu yüzden favori çiçeklerim arasındadır.Bende sadece mor-beyaz olanından var diğer renklerden de edinmek isterim.Eğer tohum paylaşmayı düşünüyorsanız şimdiden talibim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Tam bahçeni gezerken arkadaşım koşup gecenin bir vakti bahçeye çıktım ![]() ![]() Hasekilere bayıldım. Hepsi açınca nasılda güzel oluyor. Her zaman ki gibi bahçen güzel. Özlemişim doya doya dolaştım. Yıkılan gülün haziranda açıyordu demi ![]() Düzenleyen aleydi : 22-04-2016 saat 07:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2015
|
Sevgili münevver48,bahçenizin güzelliğini izlemekten çok mutlu oldum.Hele o haseki küpelerinizin renkleri ayrı bir güzellik. Ellerinize ve yüreğinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bahar tüm güzelligi ile sizin bahceye yerlesmis.. Bol keyifli huzurlu ve musmutlu günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |