agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni9086Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-04-2016, 13:01   #691
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 05-09-2015
Galeri: 2
Hüsnüyusufları eskiden beri çok sevmişimdir. Sizinkiler de maşallah harika görünüyor. Annem eskiden bahçeye ekerdi Ankara'da, sonraki sene kendiliğinden çıkıyordu diye hatırlıyorum. Kolaylıklar diliyorum, sevgiler....

YeniGine ve münevver48 beğendi.
Elbereth Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2016, 20:17   #692
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Elbereth Mesajı Göster
Hüsnüyusufları eskiden beri çok sevmişimdir. Sizinkiler de maşallah harika görünüyor. Annem eskiden bahçeye ekerdi Ankara'da, sonraki sene kendiliğinden çıkıyordu diye hatırlıyorum. Kolaylıklar diliyorum, sevgiler....
[COLOR="Silver"]

sevgili Elbereth, hoş geldiniz. bende hüsnüyusufları seviyorum. bakımı kolay ve renk yelpazesi geniş daha ne olsun. bunlarda kendiliğinden çıkanlar zaten ben ekmedim. sevgiler.........

YeniGine beğendi.
münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2016, 20:29   #693
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

bodrum papatyası çiçeklerini açtı.

Name:  Fotoğraf3624.jpg
Views: 456
Size:  79.1 KB

Name:  Fotoğraf3625.jpg
Views: 470
Size:  81.6 KB

Name:  Fotoğraf3622.jpg
Views: 441
Size:  76.7 KB

Name:  Fotoğraf3621.jpg
Size:  75.8 KB

pembe ezan çiçeği çok kolay çoğalan bir o kadar da zahmetsiz

Name:  Fotoğraf3653 - Kopya.jpg
Views: 431
Size:  73.4 KB

Eski 17-04-2016, 20:52   #694
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

galalar
Name:  Fotoğraf3632.jpg
Views: 450
Size:  70.9 KB

Name:  Fotoğraf3649.jpg
Views: 447
Size:  71.3 KB

alev ağacı da çiçeklendi.
Name:  Fotoğraf3489.jpg
Views: 449
Size:  77.5 KB

Name:  Fotoğraf3490.jpg
Size:  77.2 KB

solanum
Name:  Fotoğraf3623.jpg
Views: 454
Size:  76.7 KB

Eski 17-04-2016, 21:03   #695
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

pitosporum arıları ve diğer böcekleri kokusuyla çekmeyi becerebilenlerden.
Name:  Fotoğraf3635.jpg
Views: 419
Size:  78.8 KB

Name:  Fotoğraf3636.jpg
Views: 438
Size:  78.2 KB

Name:  Fotoğraf3638.jpg
Views: 426
Size:  75.5 KB

Eski 17-04-2016, 21:08   #696
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

sırada haseki küpelileri
Name:  Fotoğraf3616.jpg
Views: 411
Size:  76.3 KB

Name:  Fotoğraf3615.jpg
Views: 433
Size:  75.5 KB

Name:  Fotoğraf3614.jpg
Views: 432
Size:  74.9 KB

Name:  Fotoğraf3600.jpg
Views: 426
Size:  75.9 KB

Eski 17-04-2016, 21:13   #697
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Name:  Fotoğraf3613.jpg
Views: 402
Size:  76.8 KB

Name:  Fotoğraf3574.jpg
Views: 401
Size:  75.8 KB

Name:  Fotoğraf3610.jpg
Views: 412
Size:  77.6 KB

Name:  Fotoğraf3563.jpg
Views: 460
Size:  76.2 KB

Name:  Fotoğraf3601.jpg
Views: 407
Size:  79.4 KB

Eski 17-04-2016, 21:18   #698
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

sarmaşık güllerim
Name:  Fotoğraf3644.jpg
Views: 431
Size:  74.6 KB

Name:  Fotoğraf3645.jpg
Views: 434
Size:  77.1 KB

Name:  Fotoğraf3643.jpg
Views: 443
Size:  76.0 KB

Name:  Fotoğraf3650.jpg
Views: 463
Size:  74.7 KB

Name:  Fotoğraf3651.jpg
Views: 449
Size:  72.7 KB

Eski 17-04-2016, 22:12   #699
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Bahçen coşmuş coşmuş maşallah o güller, o hasekiler bayıldım bayıldım, hepsi de çok güzeller ama hele o turuncu sarmaşık gülü çok beğendim, nasıl güzel yükselmiş, yediveren gül mü yoksa kırmızı gibi bir defa mı açıyor? kırmızı da çok hoşuma gidiyor ama bir defa açıyor.

Münevverciğim bana gönderdiğin haseki tohumlarını ben daha ekemedim tembelliğim üzerimde bu sene her şeyim ağırdan gidiyor yaşlandım mı ne kendimi hep yorgun hissediyorum, bundan sonra ekerim artık nasılsa bu sene çiçek açmayacaklar Sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2016, 22:45   #700
Ağaç Dostu

birgecelikgelin's Avatar

Giriş Tarihi: 05-11-2015
Sevgili Münevver bahçen çok güzel hepsi çok güzel ama haseki küpelerin çook güzel rengarenk ellerine emeğine sağlık Saygılarımla .

birgecelikgelin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2016, 00:01   #701
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili Münevver maşallah, bahçen coşmuş, hepsi birbirinden güzel çiçeklerinin. Güller, bodrum papatyan, galaların muhteşem olmuşlar, emeklerine sağlık.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2016, 21:43   #702
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Bahçen coşmuş coşmuş maşallah o güller, o hasekiler bayıldım bayıldım, hepsi de çok güzeller ama hele o turuncu sarmaşık gülü çok beğendim, nasıl güzel yükselmiş, yediveren gül mü yoksa kırmızı gibi bir defa mı açıyor? kırmızı da çok hoşuma gidiyor ama bir defa açıyor.

Münevverciğim bana gönderdiğin haseki tohumlarını ben daha ekemedim tembelliğim üzerimde bu sene her şeyim ağırdan gidiyor yaşlandım mı ne kendimi hep yorgun hissediyorum, bundan sonra ekerim artık nasılsa bu sene çiçek açmayacaklar Sevgiler

sevgili akçabardak ablacım,teşekkür ederim. hepimiz baharın gelmesini dört gözle bekledik.tabi bahçelerin coşmasını da, havalar ısınmasıyla birlikte bitkiler coştu. Ehhh! artık coşmasın mı? bahar geldi!....bahar! sarmaşık gülüme gelince yılda bir kez açmıyor özellikle kırmızı eylül ayından sonra da açmaya devam ediyor biraz ebadı küçük oluyor sadece

ablacım haseki ekmek için geç değil şimdi de eke bilirsin. seneye kadar büyür erkenden açarlar.ben de senin gönderdiğin tohumları daha yeni ektim bakalım başarı oranım ne olacak.gerçi mart gibi lisiyantusların tohumlarından denemem oldu başarılı olamadım.bende havaların ısınmasını bekledim.bir tek senden gelenler değil marketlerden aldığım hazeran gündüz güzeli tohumu ve lobelya tohumu da ektim. beklemekten başka çarem yok. her gün bakıyorum. çok sabırsızım galiba, bana çok zor geliyor beklemek bir an önce çıksın istiyorum.

abla,birde sellukam kurudu diye çok üzülmüştüm. hevesim kaçmıştı. kökü çürümüştü ben kıyıp atamadım bir tarafı sanki sağlam gibi geldi. bende tekrar saksıya gömdüm. ya kurumamış ise diye bu gün ne göreyim filizlenmiş nasıl sevindim anlatamam çıkmadık can da umut varmış derler ya.işte benim sellukam da öyle, inşallah bol çiçek açar da bende sizlerle paylaşırım.sevgiler.....

Eski 18-04-2016, 21:58   #703
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birgecelikgelin Mesajı Göster
Sevgili Münevver bahçen çok güzel hepsi çok güzel ama haseki küpelerin çook güzel rengarenk ellerine emeğine sağlık Saygılarımla .

sevgili birgecelikgelin,sayfama hoş geldiniz. övgü dolu sözleriniz çok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun sevgiler.

YeniGine ve Jakin beğendi.
Eski 18-04-2016, 22:08   #704
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Münevver maşallah, bahçen coşmuş, hepsi birbirinden güzel çiçeklerinin. Güller, bodrum papatyan, galaların muhteşem olmuşlar, emeklerine sağlık.

sevgili yeniginecim sizde hoş geldiniz.çok ama çok teşekkür ederim. sizin gibi ustaların ağzından bu sözleri duymak çok hoş. sizin emeklerinizi ve azminizi taktir ediyor kendime örnek gösteriyorum..sevgiler..

Eski 18-04-2016, 22:28   #705
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

aman yarabbi gökte ararken yerde buldum.dün pazar da eşime yine çiçekçilere uğrayalım dedim. eşim parlak yapraklı kartopunu görünce hemen iki tane aldı. ben de bu güzelle göz göze gelmez miyim hemen en güzelini seçip aldım. eli kolu dulu zorla eve geldik . gelirken de bir başka çiçekçinin önünden geçerken ruj çiçeği gördüm. onu da gözden kestirdim. saksı çiçek derken artık eşim beni yakında pazara gitmeme yasak getirecek.
işte güzeller güzeli bahçenin kuzey yönüne dikildi.
vangelya(gelintacı aldık.

Name:  Fotoğraf3655.jpg
Views: 695
Size:  77.3 KB

Name:  Fotoğraf3658.jpg
Views: 454
Size:  77.5 KB

Name:  Fotoğraf3657.jpg
Views: 429
Size:  77.4 KB

Eski 18-04-2016, 22:30   #706
Ağaç Dostu

samur's Avatar

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Sellukaya çok sevindim ablacım. Hep içimde kaldı selluka, insaallah bir gün ben de başaracağım. Hasekiler çok güzel olmuşlar. Keşke daha uzun çiçekte kalsalar ama ben yapraklarını da seviyorum. Ayrıca sarmaşık gülün ne güzelmiş kokulu mu?

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2016, 23:15   #707
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili akçabardak ablacım,teşekkür ederim. hepimiz baharın gelmesini dört gözle bekledik.tabi bahçelerin coşmasını da, havalar ısınmasıyla birlikte bitkiler coştu. Ehhh! artık coşmasın mı? bahar geldi!....bahar! sarmaşık gülüme gelince yılda bir kez açmıyor özellikle kırmızı eylül ayından sonra da açmaya devam ediyor biraz ebadı küçük oluyor sadece

ablacım haseki ekmek için geç değil şimdi de eke bilirsin. seneye kadar büyür erkenden açarlar.ben de senin gönderdiğin tohumları daha yeni ektim bakalım başarı oranım ne olacak.gerçi mart gibi lisiyantusların tohumlarından denemem oldu başarılı olamadım.bende havaların ısınmasını bekledim.bir tek senden gelenler değil marketlerden aldığım hazeran gündüz güzeli tohumu ve lobelya tohumu da ektim. beklemekten başka çarem yok. her gün bakıyorum. çok sabırsızım galiba, bana çok zor geliyor beklemek bir an önce çıksın istiyorum.

abla,birde sellukam kurudu diye çok üzülmüştüm. hevesim kaçmıştı. kökü çürümüştü ben kıyıp atamadım bir tarafı sanki sağlam gibi geldi. bende tekrar saksıya gömdüm. ya kurumamış ise diye bu gün ne göreyim filizlenmiş nasıl sevindim anlatamam çıkmadık can da umut varmış derler ya.işte benim sellukam da öyle, inşallah bol çiçek açar da bende sizlerle paylaşırım.sevgiler.....

Çok doğru diyorsun, hepimiz baharın gelmesini dört gözle bekledik, bahçeler coştukça içimiz açılıyor ve mutlu oluyoruz.

Lisianthuslar güzel çiçek ama bir okadar da nazlılar çimlendirmesi bir dert, büyütmesi bir dert. Ben Şubat ayında balkonda soba yanarken ekmiştim 8-10 günde çimlendiler, çok güzel gidiyorlardı bir aylık olunca tek tek şaşırttım tam gelişmeye başlamışlardı ki baktım birer birer toprak üstünden bir şey kesip kökünü yiyor, toprağı eşeledim 3-4 milim uzunluğunda beyaz solucan şeklinde kurtçuklar kesiyormuş meğer.

Hata bende tabi güzel gelişiyorlar diye ilaçlamadım, bundan sonra hiç affetmeyeceğim, mutlaka ilaçlanması gerektiğini anladım.
Geçen seneden kalan fidelerimden bir kaç tane var onlarla idare edeceğim, hani sana da göndermiştim onlardan, başlarına bir şey gelmez ise eğer.

Sellukana ben de çok sevindim yeniden filizlenmesine, benim de 2 tane sellukam vardı birisi kurumuştu, dediğin gibi köküne baktım sanki kökü sağlam gibi duruyordu toprağa geri gömmüştüm ama filizlenmedi, diğeri duruyor biraz budama yaptım yeni filizler veriyor, şimdilik iyi gibi inşallah senin ki de çabucak toparlanır ve çiçeklenir.

Eski 18-04-2016, 23:26   #708
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Vangelyana çok sevindim, ne zamandan beri ben de almak istiyorum ama bir türlü denk gelmiyor, çok şanslısın gerçekten gökte ararken yerde bulmuşsun, güle güle büyüt ruj çiçeğini de, eşinin seçtiği parlak yapraklı kar topunu da, hayırlı olsun üçü de güzel bitki, bol bol çiçeklensinler dileğimle sevgiler.

Eski 20-04-2016, 10:11   #709
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur Mesajı Göster
Sellukaya çok sevindim ablacım. Hep içimde kaldı selluka, insaallah bir gün ben de başaracağım. Hasekiler çok güzel olmuşlar. Keşke daha uzun çiçekte kalsalar ama ben yapraklarını da seviyorum. Ayrıca sarmaşık gülün ne güzelmiş kokulu mu?

sevgili samur,sorma gitsin yeşeren filizleri görünceye kadar içimdeki acıyı anlatamam. selluka da benim üzgün bakışıma ne olur yeşer diye yalvarışıma dayanamadı. sanırım cevabını filizleriyle verdi. ama ben ondan ümidimi kestiğim için biraz küçük saksıya dikmiştim.şimdi korkuyorum saksı değiştirmeye,bakalım artık toprağını dağıtmadan değiştirmeyi beceririm inşallah.

hasekilerim çiçekleri biri geçerken diğeri açtığı için açığı kapatıyor birde çiçeği geçen dalları budadıkça tekrar açıyor. sarmaşık gülüm çok yoğun olmasa da kokulu özellikle kırmızı ve beyazın kokusu hoş.beyazı henüz paylaşma fırsatım olmadı.daha yeni ilk yılı çiçek tacı da diğer sarmaşıklar gibi büyük açanlardan. sevgilerimle...

sonkez, aleydi, samur ve 1 kişi beğendi.
Eski 20-04-2016, 10:34   #710
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Çok doğru diyorsun, hepimiz baharın gelmesini dört gözle bekledik, bahçeler coştukça içimiz açılıyor ve mutlu oluyoruz.

Lisianthuslar güzel çiçek ama bir okadar da nazlılar çimlendirmesi bir dert, büyütmesi bir dert. Ben Şubat ayında balkonda soba yanarken ekmiştim 8-10 günde çimlendiler, çok güzel gidiyorlardı bir aylık olunca tek tek şaşırttım tam gelişmeye başlamışlardı ki baktım birer birer toprak üstünden bir şey kesip kökünü yiyor, toprağı eşeledim 3-4 milim uzunluğunda beyaz solucan şeklinde kurtçuklar kesiyormuş meğer.

Hata bende tabi güzel gelişiyorlar diye ilaçlamadım, bundan sonra hiç affetmeyeceğim, mutlaka ilaçlanması gerektiğini anladım.
Geçen seneden kalan fidelerimden bir kaç tane var onlarla idare edeceğim, hani sana da göndermiştim onlardan, başlarına bir şey gelmez ise eğer.

Sellukana ben de çok sevindim yeniden filizlenmesine, benim de 2 tane sellukam vardı birisi kurumuştu, dediğin gibi köküne baktım sanki kökü sağlam gibi duruyordu toprağa geri gömmüştüm ama filizlenmedi, diğeri duruyor biraz budama yaptım yeni filizler veriyor, şimdilik iyi gibi inşallah senin ki de çabucak toparlanır ve çiçeklenir.

sevgili akçabardak, senin gönderdiğin lisianthus fidelirimin ikisi çok iyi gelişti ben uç budamasını yaptım şimdi yeni dallar çıkartıyor hayalim saksısını dolduran bol çiçekler açsın istiyorum. ikisi kurudu bu sabah da bir tanesi solgun gördüm. senin yaptığın gibi bende dibini eşeledim kökünü kırkayağa benzeyen haşere buldum.kökü temizledim tekrar diktim bakalım artık bekleyip göreceğiz. selluka için ümidini kesme geç de olsa filizlenebilir. kısa zaman da sen de vangelya ile karşılaşırsın. güzel dileklerin için teşekkür ederim.sevgiler.

Düzenleyen münevver48 : 21-04-2016 saat 08:41
Eski 20-04-2016, 16:55   #711
abk
Ağaç Dostu

abk's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2007
Galeri: 39
Bahar sizin bahçeye tamamen gelmiş. Ben de hasekilere bayıldım. Bahçem için arıyorum ama çiçekçilerde yok. Üç yıldır tohumdan yetiştirmeye çalışıyorum. Heuchera ve haseki küpesinde çimlendirmeyi beceremiyorum. Tohumları zengardendan alıyorum. Sayı olarak fazla olmuyorlar ama sağlıklı tohum oluyor genelde ama sonuç yok. Hani bir tane çimlendirsem ona da razıyım. Bir sırrı, bir yöntemi var mı haseki küpesini tohumdan çimlendirmenin?

abk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-04-2016, 19:02   #712
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster

sevgili akçabardak, senin gönderdiğin lisianthus fidelirimin ikisi çok iyi gelişti ben uç bubamadını yaptım şimdi yeni dallar çıkartıyor hayalim saksısını dolduran bol çiçekler açsın istiyorum. ikisi kurudu bu sabah da bir tanesi solgun gördüm. senin yaptığın gibi bende dibini eşeledim kökünü kırkayağa benzeyen haşere buldum.kökü temizledim tekrar diktim bakalım artık bekleyip göreceğiz. selluka için ümidini kesme geç de olsa filizlenebilir. kısa zaman da sen de vangelya ile karşılaşırsın. güzel dileklerin için teşekkür ederim.sevgiler.

Sağlık olsun, dediğim gibi lisilerin haşereleri hiç bitmiyor münevverciğim, fide haline getirene kadar çok nazlanıyorlar, inşallah kökü temizlendikten sonra toparlanır ve dediğin gibi saksısını doldururlar ve çiçeklerini görme şansın olur.

Sellukamın kökü tamamen kurumuş artık ümidim kalmayınca çıkarıp attım. Diğer kalanla yola devam şimdilik iyi gidiyoruz. Sevgilerimle

Eski 21-04-2016, 13:18   #713
Ağaç Dostu

Emmazunz's Avatar

Giriş Tarihi: 02-10-2013
Haseki küpeleri bana hep Anneannemin bahçesini hatırlatır bu yüzden favori çiçeklerim arasındadır.Bende sadece mor-beyaz olanından var diğer renklerden de edinmek isterim.Eğer tohum paylaşmayı düşünüyorsanız şimdiden talibim.

Emmazunz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-04-2016, 23:49   #714
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Tam bahçeni gezerken arkadaşım koşup gecenin bir vakti bahçeye çıktım Sellukam dışarıdaydı bu gece don var yine Eskişehir'de. Unutmuştum dışarıda. Sellukayı okuyunca aklıma geldi. Selleukamın hayatını kutardın . Çok üzülürümdüm donsaydı.

Hasekilere bayıldım. Hepsi açınca nasılda güzel oluyor. Her zaman ki gibi bahçen güzel. Özlemişim doya doya dolaştım. Yıkılan gülün haziranda açıyordu demi . Hepsi çok güzel olmuş. Bahar gelmiş. Bir ay sonra ancak açar bizimkiler. Sevgilerimle

Düzenleyen aleydi : 22-04-2016 saat 07:50
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-04-2016, 10:30   #715
Ağaçsever

Aliyye's Avatar

Giriş Tarihi: 10-04-2015
Sevgili münevver48,bahçenizin güzelliğini izlemekten çok mutlu oldum.Hele o haseki küpelerinizin renkleri ayrı bir güzellik.
Ellerinize ve yüreğinize sağlık..

Aliyye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-04-2016, 11:48   #716
Ağaç Dostu

sonkez's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2010
Bahar tüm güzelligi ile sizin bahceye yerlesmis.. Bol keyifli huzurlu ve musmutlu günler

sonkez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-04-2016, 20:58   #717
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emmazunz Mesajı Göster
Haseki küpeleri bana hep Anneannemin bahçesini hatırlatır bu yüzden favori çiçeklerim arasındadır.Bende sadece mor-beyaz olanından var diğer renklerden de edinmek isterim.Eğer tohum paylaşmayı düşünüyorsanız şimdiden talibim.
sevgili Emmazunz, bahçeme hoş geldiniz.büyüklerimizin çiçekleri bir başka güzelmiş. ben daha iki üç yıldır tanıyorum. benimde favori çiçeklerim arasında bulunmakta.

Eski 25-04-2016, 21:21   #718
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Tam bahçeni gezerken arkadaşım koşup gecenin bir vakti bahçeye çıktım Sellukam dışarıdaydı bu gece don var yine Eskişehir'de. Unutmuştum dışarıda. Sellukayı okuyunca aklıma geldi. Selleukamın hayatını kutardın . Çok üzülürümdüm donsaydı.

Hasekilere bayıldım. Hepsi açınca nasılda güzel oluyor. Her zaman ki gibi bahçen güzel. Özlemişim doya doya dolaştım. Yıkılan gülün haziranda açıyordu demi . Hepsi çok güzel olmuş. Bahar gelmiş. Bir ay sonra ancak açar bizimkiler. Sevgilerimle

sevgili aleydi, bahçeme hoş geldin. sellukanı hatırlamana vesile olduğum için pek sevindim. keşke her zaman birbirimize yardımcı olabilsek.demek daha sizin oralarda daha don var. biz kışlıkları kaldırmaya başladık. yıkılan gülüm mayıs ayında açıyor senin anlayacağın eli kulağında açmayı bekliyor. sevgilerimle

YeniGine, samur ve Jakin beğendi.
Eski 25-04-2016, 21:24   #719
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi [COLOR="Silver"
[/COLOR]Aliyye;1456711]Sevgili münevver48,bahçenizin güzelliğini izlemekten çok mutlu oldum.Hele o haseki küpelerinizin renkleri ayrı bir güzellik.
Ellerinize ve yüreğinize sağlık..

sevgili aliyye, sizde hoş geldiniz. çok teşekkür ederim.çok daha güzelleri sizin olsun. sevgiler.

Eski 25-04-2016, 21:33   #720
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sonkez Mesajı Göster
Bahar tüm güzelligi ile sizin bahceye yerlesmis.. Bol keyifli huzurlu ve musmutlu günler

sevgili sonkez, evet bahar tüm güzelliğini bahçelere getirip yerleşti. bize de keyfini sürmek düşüyor. ama bugün yine saksı değişimi vardı ,biraz yoruldum.sevgiler.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025