View Single Post
Eski 18-04-2016, 21:43   #702
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Bahçen coşmuş coşmuş maşallah o güller, o hasekiler bayıldım bayıldım, hepsi de çok güzeller ama hele o turuncu sarmaşık gülü çok beğendim, nasıl güzel yükselmiş, yediveren gül mü yoksa kırmızı gibi bir defa mı açıyor? kırmızı da çok hoşuma gidiyor ama bir defa açıyor.

Münevverciğim bana gönderdiğin haseki tohumlarını ben daha ekemedim tembelliğim üzerimde bu sene her şeyim ağırdan gidiyor yaşlandım mı ne kendimi hep yorgun hissediyorum, bundan sonra ekerim artık nasılsa bu sene çiçek açmayacaklar Sevgiler

sevgili akçabardak ablacım,teşekkür ederim. hepimiz baharın gelmesini dört gözle bekledik.tabi bahçelerin coşmasını da, havalar ısınmasıyla birlikte bitkiler coştu. Ehhh! artık coşmasın mı? bahar geldi!....bahar! sarmaşık gülüme gelince yılda bir kez açmıyor özellikle kırmızı eylül ayından sonra da açmaya devam ediyor biraz ebadı küçük oluyor sadece

ablacım haseki ekmek için geç değil şimdi de eke bilirsin. seneye kadar büyür erkenden açarlar.ben de senin gönderdiğin tohumları daha yeni ektim bakalım başarı oranım ne olacak.gerçi mart gibi lisiyantusların tohumlarından denemem oldu başarılı olamadım.bende havaların ısınmasını bekledim.bir tek senden gelenler değil marketlerden aldığım hazeran gündüz güzeli tohumu ve lobelya tohumu da ektim. beklemekten başka çarem yok. her gün bakıyorum. çok sabırsızım galiba, bana çok zor geliyor beklemek bir an önce çıksın istiyorum.

abla,birde sellukam kurudu diye çok üzülmüştüm. hevesim kaçmıştı. kökü çürümüştü ben kıyıp atamadım bir tarafı sanki sağlam gibi geldi. bende tekrar saksıya gömdüm. ya kurumamış ise diye bu gün ne göreyim filizlenmiş nasıl sevindim anlatamam çıkmadık can da umut varmış derler ya.işte benim sellukam da öyle, inşallah bol çiçek açar da bende sizlerle paylaşırım.sevgiler.....

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön