![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
|
Of yeme de yanın da yat... ![]() Toprak o kadar güzel işlenmiş ki! adamı eksen biter... Elinize sağlık.Havaların güzel gitmesi, sera içinde bahar havası estiriyordur onun için hızlı gelişme var. Maşallah.... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yanına çiğ köfte, ayran sonra yeme yanında yat. ![]() 3-4 gün önce sera içi 2 derece olmuştu, geçen hafta bayağı soğuk gördüler. Haftaya soğuk havalar gözüküyor, dün sereları tamemen kapattım. Yoksa her zaman açıklar, özellikle marul soğuk görürse daha lezzetli oluyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
|
Alıntı:
Eskiden minik (E 3x U 4 x Y 1,80) bir seram var idi, (haftada bir iki defa) et pişirme işi bitince mangala iki kömür daha sallayıp doğru seranın içine atardım. O sene kıvırcık marulların çapları ortalama 40 cm olmuştu. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|