View Single Post
Eski 19-11-2015, 16:36   #1453
İsmail Kuzucu
Ağaç Dostu

İsmail Kuzucu's Avatar

Giriş Tarihi: 13-01-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Seraların yere paralel olan demirleri tam birbirini hizalamamış gibi, çıkarıp tekrar mı yapsak ne?
Düşünmedim zannettiniz ama olmadı. Çok düşündüm ama kaynak makinesi olsaydı onuda yapacaktım. İşçinin yapacağı uyum anca bu kadar olur.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Türkçe meali: Yaşasın kötülük!
Bu kelimeyi bende kendi kendime söylerim, çok iyi körükleme yapar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Alakası yok, yangına körükle gitmeyin lütfen, durum tespiti yaptım ben. Daha bahçenin yerleşimininde de sorun var gibi ama o konuyu açmıyorum.

Hem iki arkadaşı da uyarayım @shawshang (Morgan Freeman) ve @dongyul, cümle başlarını büyük harfle yapalım lütfen. Size zahmet maşallahlarınızın 'm' si büyük olsun...

Şaka bir yana insanın kendini tanıması ve bununla barışık yaşaması güzel bir şey. Özellikle kompülsif bozukluk belirtiler, pekçoğumuzun yaşamının belli dönemlerini geçici olarak işgal etmiştir. Görsel objelerdeki dengesizlikleri ise hastalık olarak niteleyerek kendimizi hasta görmekten ziyade 'takıntı' diye gülerek geçiştirmek en doğrusudur bana göre.

Benim açımdan bir sıkıntı yok, alıngan biri değilimdir. Yerleşim düzeni için en çözüm iş makineleri ile girmek olacaktır. Onuda yapmak gerekli aslında, akılda durmasın.

İsmail Kuzucu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön