agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni17001Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-05-2014, 09:03   #1
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Kuzucu Mesajı Göster
Olay tenekede ve zamanlamada bıtıyor. Yolunuz duserse beklerız.
Közü koyduktan sonra ne kadar bekletiyorsunuz. Bir de tavuk köy tavuğu mu, muhtemelen pişme süreleri farklıdır.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-05-2014, 14:44   #2
Ağaç Dostu
 
İsmail Kuzucu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-01-2011
Şehir: Balıkesir/Gönen
Mesajlar: 3,802
Galeri: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Közü koyduktan sonra ne kadar bekletiyorsunuz. Bir de tavuk köy tavuğu mu, muhtemelen pişme süreleri farklıdır.
Korda kesıllıkle ates olmaması gerekır yoksa tavuk fazla yanık oluyor ve et pısmıyor. 45 veya 60 dakıka yeterlı oluyor. Koy tavugunda bu sure 10-15 erken oluyor.

Etın pıstıgını anlamak ıcın kürdanı ete batırın, deydıgı an gırıyorsa o et pısmıstır.

İsmail Kuzucu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025