![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe, sera işleri kadar iyi aldığımız bir şey varsa oda teneke de tavuktur ![]() Odunları ayrı yerde yakıp korlarını tenekenin her tarafına koyuyoruz. Ateşte pişer ise yanar ve tavuk çiğ kalır. ![]() ![]() ![]() Tavuğun kemiğini çektiğiniz zaman etten direk ayrılması lazım ![]() ![]() Bu da bu sene aldığımız aparatlarımız. İçerisine konan tüm malzemelerin tadı tavuğa geçiyor. Özellikle tabağına akan suyu bi harika.. ![]() Düzenleyen İsmail Kuzucu : 23-01-2014 saat 17:04 |
|
|
|
| Etiketler |
| gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|