agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni17001Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-05-2014, 12:13   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 19-05-2014
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 23
Başkan bu hiç adaletli değil. Biz şehirde et tavuk diye ne oldugumu bilmediğimiz bir şey yiyoz, çoğu zaman mangalda aha pişti derken gıdak gıdak diye bagırıyo sen orda nar gibi kızarmış tavugu götürüyon. Afiyet olsun ama halen adaletli değil
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Kuzucu Mesajı Göster
Bahçe, sera işleri kadar iyi aldığımız bir şey varsa oda teneke de tavuktur

Odunları ayrı yerde yakıp korlarını tenekenin her tarafına koyuyoruz. Ateşte pişer ise yanar ve tavuk çiğ kalır.
Eklenti 465960
Eklenti 465961
Eklenti 466477


Tavuğun kemiğini çektiğiniz zaman etten direk ayrılması lazım
Eklenti 465963

Bu da bu sene aldığımız aparatlarımız. İçerisine konan tüm malzemelerin tadı tavuğa geçiyor. Özellikle tabağına akan suyu bi harika..
Eklenti 465964

serhatb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025