![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
2013 Mayis
Mayis ayinda Türkiye'deydik, bes haftalik tatilimizin bir kismini Sakarya'da gecirdik. Annem bahcesine cicek dikmek istedi ve Sapanca'daki peyzajcilari gezdik. Hem annem hem ben güzel cicekler aldik. Aldigim cicekleri Almanya'ya götürmek icin aldigimi duyan yakinlarimizin yüz ifadelerini görmenizi cok isterdim ![]() Köydeki inegimiz buzagiladi, cok sevimli bir kizimiz oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Devam
1. Pembe Anthorium 2.Spathiphyllum ( Annem bu cicegi kizim dünyaya geldigi gün dikmis, komsumuz kendi ciceginin yavrularindan vermis 4,5 yildir hic acmamis bizim eve getirdik iki tane cicek acti ![]() 3.4.5. resimdekilerde karisik renklerdeki karanfiller, cok güzellerdi fakat yolda sicaktan cicekleri dökülmüs |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bahçeniz,eviniz hayırlı olsun...Ailenizle birlikte sıhhatle ve güzellikler içinde yaşayın inşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili F.okan, Bu ne güzel bir sayfadır böyle! Harikasınız... Tıpkı hayallerimdeki gibi. Bahçeli bir ev ve özel türler. Üstelik tohumdan üretmek. (Ben de çok seviyorum tohumdan üretimi ama tohum bulmak da sıkıntı olabiliyor bazen.) Sözün özü, iyi ki açmışsınız bu güzel sayfayı. O güzel prenses de ne kadar şanslı, doğa sevgisini yaşayarak öğrenecek. Ailenizin mutluluğu daim olsun. Bereketi bol günler dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Çiçekleriniz çok güzel ve sağlıklı sn f.okan ellerinize sağlık. Nolina benimde en sevdiğim çiçeklerden biri. Tohumdan yetiştirmiş olmanız çok güzel. Ben altı tohum diktim ama olmadı. Sonrada gidip satın aldım. Ben ona bonus kafa diyorum. Bu güzelliklerin yanına birde Zamioculcas zamiifolia eklemenizi tavsiye ederim. Bol çiçekli güzel günleriniz olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
agaclar.net'e yeşilelli bir bahçe sahibi daha geldi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili f.okan hoşgeldiniz, bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bahçeniz çooook güzel, çiçeklerinizde çok güzel ve sağlıklı maşallah, ellerinize sağlık. Çok özel ve zor türler yetiştimişsiniz, küçük kızınızda çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın. Benim görümcemler de Almanyada oturuyorlar, onlarda tatil için burdalar şimdi, sizde Türkiye demisiniz misiniz şimdi? Evinizde, bahçenizde hayırlı olsun, sağlıkla, huzurla güle güle oturun. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Medinilla magnifica
Her güzel sey gibi iznimizde cabucak gecti bitti, 8 Haziran'da evimizdeydik, biz yokken ciceklerimizle Ayse teyzemiz ilgilendi sagolsun. Gümrükten gecmemiz tam bir komediydi, normalde bitki cikisi yasaktir yurtdisina, tabii bizim arabada cicekler, fidanlar ![]() ![]() Evdeki ciceklerim ve bahcedekilerin bazilari bize hosgeldiniz demek icin ciceklerini acmislardi bunlardan birtaneside Medinilla magnifica. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
inanılmaz derecede güzeller bunlara bakıp insanın ömrü uzar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Devam
1. Guzmania 2. Adini bilmedigim kaktüsüm, 6 yasinda ( loveforlife'in katkisiyla- kaktüsün ismi lemaireocereus pruinosus ) 3. Treelilie Friso 4. Lilium pup art 5. Lilium Grand Paradiso( kirmizi) ve Royal Gold(sari ) Düzenleyen f.okan : 29-08-2013 saat 20:11 Neden: isim düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Sayın f.okan; Açık söylemeliyim ki, böylesine bilinçli bir bahçe sahibi ve böylesine bakımlı bitkilerle karşılaşmayı hiç beklemiyordum. Beni şaşırttınız. ![]() Bitkilerinizde sıradan şeyler değil. Her biri özgün ve sanki, seradan bugün getirilmiş gibi de albenili. Siz Türkiye'de iken, komşunuzda belli ki çok iyi bakmış onlara. Yani sadece su verivermekle yetinmemiş. Baksanıza, ne güzel açmışlar. ![]() Güle güle sefasını sürün. Elleriniz dert görmesin. Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 29-08-2013 saat 09:41 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Sayin smnunal, insallah hepimiz hep beraber sevdikleirmizle uzun yillar saglikla afiyetle yasayabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Her şey öylesine güzel ki, büyük bir keyifle takip ediyorum paylaşımlarınızı. Benim de bir katkım olsun mu? 2. lemaireocereus pruinosus (çiçeğini de görürsünüz inşallah!) Bu arada tohum teklifiniz için çok teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|