View Single Post
Eski 28-08-2013, 23:31   #74
f.okan
Ağaç Dostu

f.okan's Avatar

Giriş Tarihi: 30-07-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili F.okan,

Bu ne güzel bir sayfadır böyle! Harikasınız... Tıpkı hayallerimdeki gibi. Bahçeli bir ev ve özel türler. Üstelik tohumdan üretmek. (Ben de çok seviyorum tohumdan üretimi ama tohum bulmak da sıkıntı olabiliyor bazen.)

Sözün özü, iyi ki açmışsınız bu güzel sayfayı. O güzel prenses de ne kadar şanslı, doğa sevgisini yaşayarak öğrenecek. Ailenizin mutluluğu daim olsun. Bereketi bol günler dilerim...
Merhaba Sayin loveforlife, ne kadar güzel sözler bunlar böyle, insan böyle seyler okuyunca ya da duyunca kendisini daha da iyi hissediyor, tesekkür ederim. Kizimda tam bir doga hayrani, hayvanlari, cicekleri cok sever, yaprak, kozalak ve tas koleksiyonu var, hatta bahcede kendi elleriyle diktigi kocaman bir saksi süs aydogdu cicekleri var, actiklarini görünce cok seviniyo Tohum konusuna gelince, henüz bütün fotograflarimi yüklemedim, hepsi bitince begendiginiz türlerden secersiniz size de yollarim tohumlardan bulabildigim kadarini, cünkü bazilari seyahatlerimiz sirasinda edindigim tohumlar, ama internette ararim bulursam yollarim size de

f.okan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön