Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Sayın f.okan;
Açık söylemeliyim ki, böylesine bilinçli bir bahçe sahibi ve böylesine bakımlı bitkilerle karşılaşmayı hiç beklemiyordum. Beni şaşırttınız.
Bitkilerinizde sıradan şeyler değil. Her biri özgün ve sanki, seradan bugün getirilmiş gibi de albenili. Siz Türkiye'de iken, komşunuzda belli ki çok iyi bakmış onlara. Yani sadece su verivermekle yetinmemiş. Baksanıza, ne güzel açmışlar.
Güle güle sefasını sürün. Elleriniz dert görmesin.
|
Merhaba Sayin Orhan Özbilgic, sizin gibi tecrübeli insanlar tarafindan takdir edilmek beni cok mutlu eder. Ciceklerimi ve diger bitkilerimi cok severek ve bakabilecegime inandigim vakit sahipleniyorum, Ayse teyzemiz sagolsun ilgilendi hepsiyle, ben izine gitmeden evvel hepsinin besinlerini gübrelerini vermistim, hazirliklarimi bitirmeden asla yola cikmam

kendisine aciklamali uzun bir liste yaptim, bir hafta öncesinden gelip ciceklerimle tanistirdim, suyu seven sevmeyen diye gruplara ayirdim, listede bulunan önemli noktalari farkli renklerle yazip ayni renkten olan iplerle ciceklere isaret koydum ki karisiklik olmasin

Ayse teyzemizin de güzel bir bahcesi var kendisi sebze yetistiriyor, zaten güvenebilecegim biri olmasaydi kizlarimi emanet etmezdim

Saygilarimla.