![]() |
|
![]() |
#841 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ve yine; hiçbir bitki sever, hiçbir bahçe fesleğensiz olmaz deyip fesleğenim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Kadife fideleri biraz benziyor domatese ![]() ![]() ![]() ![]() İşiniz, çok ve zor Allah yardımcınız olsun sevgi ve selamlar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili berçin; ![]() Çok teşekkür ettim; sağolasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Ağaç Dostu
|
Bahsettiğim kadife fidelerimin dibine dikilen domates fideleri. Şimdilik beraberce büyüyorlar. ![]() ![]() Düzenleyen YeniGine : 08-06-2013 saat 23:33 Neden: Çiçek ismi yanlış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Ağaç Dostu
|
Şebboylarım iyice çiçeksiz kaldılar, artık zamanları bitti mi? Bunu tohuma bıraktım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da mutfak artıklarını devamlı toprağa gömdüğüm için çıkan patates ve domateslerim. Kıyamadım onları sökmeye... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Ağaç Dostu
|
Bugün renk, çiçek yok, yeşillikleri fotoğrafladım şaşırttığım fideler galiba, sanki hüsnü yusuf fideleri gibi. İnşallah yanılmıyorumdur. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2012
|
Bir süredir foruma girme fırsatı bulamıyordum bir türlü. Site bahçesi görmeyeli ne kadar da güzelleşmiş! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Ağaç Dostu
|
Diğer kasımpatlarımda da durum aynı, hepsi tomurcukta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Ağaç Dostu
|
Bina önündeki son durumlarımız. Yeni dikilenler, artık geçenler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Ağaç Dostu
|
Ceylanlarım ve aman sakın Sevgili Berrin Hanım görmesin tohumdan ancak bu kadar oldular nemesialar, maviş de gelişmedi hep aynı duruyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Teşekkür ediyorum, sağol. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Ağaç Dostu
|
Sayın YeniGine. Sitenizin bahçesindeki ortak alanlarda yarattığınız güzelliklere hayranım. Adeta botanik parkı olmuş bahçeleriniz. Çeşit, renk, tür farklılıkları ile kıskanılacak bir cennet yaratmaya devam ediyorsunuz. Emeğinize, çabalarınıza Allah güç ve sabır versin, sağlık ve mutluluğunuzu daim kılsın. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Ağaç Dostu
|
Sayın s.serdar çok teşekkür ediyorum, sağolun... Gerçekten sizler bu şekilde beğenilerinizi dile getirdikçe ben çok memnun, mutlu oluyorum. Elimden geldiğince, tek başımayım yardım edenim yok gibi, farkındayım fazla açıldım az biraz da yetişemiyorum, yetişemeyince de sinirleniyorum, üzülüyorum. Fakat sitede de paylaştıkça hoşuma gidiyor, seviniyorum. Yine tüm arkadaşlarımın beğeni, yorumları, destekleri ile elimden geldiğince nacizane başarmaya çalışıyorum kendimce. Çok teşekkür ediyorum, sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Ağaç Dostu
|
Zıpçıktılarım açmaya başladılar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
|
Yine tohumdan yetiştirdiğim kardinal sarmaşığım. Hep fotoğraflarını gördükçe çok beğenmiştim. Fakat anladım ki fotoğraflar kesinlikle yanıtlıyor. Meğerse minik bir sarmaşık... Ben hep sabah sefaları gibi düşünmüş idim. Tarlalarımda 3-4 yere diktim henüz açmış çiçeğini göremedim benim gördüğüm çiçekleri hep kapanmış hali galiba kardinal de sabah sefaları gibi akşam üzeri kapanıyorlar diye düşünüyorum... Şimdilik. Zira çok minikler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sizin kasımpatılar tomurcukta,benimkiler üçer beşer çiçek açtılar.Mevsim değişiminden kaynaklanıyor galiba,araştırmadım ama şimdi açan çiçek ve tomurcuklar zaten çok zayıf,bunları budamayı düşünüyorum mevsiminde daha güçlü olmaları için... Zıpçıktılar da bu gece içimi dağladı sevgili loveforlife dan sonra sizinkiler...Benim kızlar açmadan yaprakları kuruttular. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berçin kasımpatlar için geçen sene de temmuz ayı idi ama; yine böyle tomurcuklandılar çimdikleme usulü koparılmalı kararı alında Kasımpatı sayfasında. Ve öyle yaptık. Zamanında da yani kasım ayında valla çimdikle koparttıklarımdan daha az idi çiçekleri. Bu sene erken. Yine de kasımpatı konu başlığına bir bak istersen derim. Evet zıpçıktılar ![]() Teşekkür ediyorum, sağolasıın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sevgili Yenigine çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Emeğinize sağlık. Bu arada Zıpçıktılar çok güzel, çok beğendiğim bir çiçektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mandalinleerik, çok teşekkür ediyorum, sağolun... Elimden geldiğince, nacizane çabalıyorum, görüyorum beğeniyorum, olsun diyorum... İmkânlarım el verdiğince bu kadarını başarmaya çalışıyorum. Teşekkürler, sağoluun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
benim yine en çok dikkatimi çeken sardunyalar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira hoşgelmişsin, teşekkür ediyorum, çok da bildiğim söylenemez yani. Sadece çok seviyorum, ![]() Bende 3-4 senedir zıpçıktılar var sevgili hira onun için 6 Nisan'da almadım zıpçıktı soğanı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu
|
Canım Sudenur'um sağolasın, ben de hep derim Sayın malina bizlere bir de oturabileceğimiz site yapıverse!.. Hepimiz hepimize komşu olabilsek... Neyse çok şükür artık şaşırtma işlemim bitti gibi, bundan sonra da geçenleri kes, tohuma kaçanları kopart buraya kadar çok şey öğrendim. İnşallah bakalım bundan sonrası için de sora sora öğreneceğim. Sağolasıın!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sevgili Yenigine bahçenizin yakın takipte olduğunu yukarıdaki yazıdan anlayabilirsiniz. Seveniniz çok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |