![]() |
|
![]() |
#1141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili milaca çok teşekkür ediyorum, sağol. Çok şükür zaten komşular da şimdi şimdi çiçekleri gördükçe 'Valla Sema bravvo ne kadar güzel oldu buralar, cennet gibi' demeye başladılar ve sulamalarıma bile yardım ediyorlar. ![]() Evet saz ekibim ![]() ![]() Sağolasın o sukulent i yavrularından ayırıp başka bir saksıya aktardım inşallah tutarlar diye de gelip gidip kontrol ediyorum. İnşallah tutarlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Ağaç Dostu
|
Gül sardunyamı geçen sene ben tekrar bulurum diyerek canım sevgili Sudenur'a göndermiş idim geçen ay yine aynı yerden tekrar aldım çok güzel çiçeklendi, çok sevdim; kesinlikle çoğaltmak gerek. Fakat emin de değilim gerçekten gül sardunya mı? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Ağaç Dostu
|
Buz çiçeğim istediğim gibi yayılmıyor nedense çok yavaş... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekleri çoğalan 2. öbek zinnialarım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Ağaç Dostu
|
Kadife öbeklerimden ilki, bu kadar fide arasından şimdilik 3-4 tanesi açmış. İnşallah çoğalır çiçekler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Ağaç Dostu
|
Güllerim, üçüncüye çiçekleniyorlar... Ben de tabi memnun!.. Peki ikinciye hayvan gübresi vermem gerekiyor mu acaba? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
gül sardunya olmasada çok güzel bir rengi varmış ablacım,ayrıca bende gül sardunya var,seve seve sana çelik veririm.zinnialarında süper olmuş maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Ağaç Dostu
|
Sağol sevgili hira'm yani o zaman şimdi bu gül sardunya değil mi? Rengi de çiçeklenmesi de çok güzel. Valla sulamasını bile bina görevlisine yaptırmıyorum ben sularım sen sakın sulama diyorum. 4 öbek zinnia diktim, bu öbek 2. yeni yeni çiçekleri çoğalmaya başladı. Teşekkür ediyorum, sağool. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
sevgili yenigine cicekleriniz bir harika ellerinize emeginize saglık..bende tohumdan kadife cicegi yetiştiriyorum boyları baya uzadı ama hala cicek yok sabırsızlıkla bekliyorum cicek acıcakları günü..Doganın bizlere sundugu bu güzellikleri görmek için sabırlı olmak gerekiyor biliyorum ama ben cok sabırsızım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
çok benziyor ama gül sardunya değil ablacım.. senin elinden herşey bir başka oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Teşekkür ediyorum, sağolun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağool. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Moderatör
|
Kadifeler gölge yerdeyse boyları uzar çiçek de az açar. Eğer gün içinde yeterince güneşi görüyorsa o zaman fazla suluyorsunuz demektir. Güllere hayvan gübresi vermeyin bu sene. Sadece geçen çiçekleri kesin ki yeni filizler oluşsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
merhaba yenigine çiçeklerinizi hayranlıkla izliyorum fırsatım oldukça . benim zinnialarım tam olmadı bu sene tektek ayrı yerdeler oyüzdenmiki.... toplu öbek oluncamı coşkulu oluyor merak ettim. selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Ağaç Dostu
|
İlk öbek kadifeler öyle fazlaca da güneşte değiller Sevgili hdoğan, diğer öbek güneşte onda da henüz çiçek yok. Çiçekleri geçen gülleri buduyorum, gübre vermek yok. Teşekkür ediyorum, sağolun... Sevgili efeege teşekkür ediyorum; sağolasın. Zinniaları ilk bu sene öbek diktim. Çok da güzel oldular bu şekillerini beğendim. Tek tek dikiyor idim sanki öyle daha çok gelişiyorlardı. Bir de biliyorsunuzdur zinnialar fide halinde iken uç alınıyor, uç alınırsa daha boylanıp serpiliyorlar. Ama dediğiniz gibi öbek hali daha güzel oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Ağaç Dostu
|
Canımsın Sudenur lütfen üzülmen için hiçbir neden yok. Ben tekrar bulurum dedim gül değil de başka türlü bir güzel çıktı karşıma. Bak bulurum demiş idim sen de çoğalır bana gönderirsin benim yine gül sardunyam olur. Yani lütfen üzülme. Evet işte hep diyorum zaten bu sene zinnialara fazla ilgiyi gösteremedim. Daha doğrusu yetişemedim. Evet inşallah seneye ben de öbekleri daha büyütmeyi düşünüyorum, nasip kısmet... Evet uğraştım, ektim, diktim sonuçtan ben de memnunum. Çok şükür güzel oldular. Nasip, kısmet olur ise seneye inşallah daha iyileri diyeyim. Teşekkür ediyorum, sağolasıın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Ağaç Dostu
|
Canım ablam Ankara'yı sel aldı bir kaç saat önce. İftara hazırlandığımız sırada bir başladı, kesintisiz üç saat yağdı mübarek, toprak suya doydu diyebilirim, üç gün sulanmasa yeridir.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Ağaç Dostu
|
![]() Ve şu an o koşturmacalı halin gözümün önüne geldi. Neyse sonuçta kurtarmışsın. Büyük geçmiş olsun, herşeyin fazlası zarar işte. Ben de ah bir yağmur yağsa diye bekliyorum... İnşallah, dilerim hasarın yoktur. Düzenleyen YeniGine : 16-07-2013 saat 00:53 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Ağaç Dostu
|
Gece gece pek anlayamadım.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Karşınıza çıkanlar da hep sizin güzelliğinizde olsun dilerim... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Sudenur Hasar varmı, ![]() ![]() Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife; çok teşekkürler sen de bizlerin canısın... Amiin inşallah hep beraber Sevgili loveforlife. Allah'ım kimseyi kötülerle karşılaştırmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Ağaç Dostu
|
Bugün çok sevindim, benim de mavişim var ve çiçek açtıı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Ağaç Dostu
|
Şunların güzelliğine bakar mısınız; çok güzel yavruladı maşallah!.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Ağaç Dostu
|
Bu da çok güzel büyüyor, annesini geçti; kırılmaz inşallah!.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |