Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin
Devam ediyor sevgili YeniGine,sökülen fidanları aynı yerlerine tekrar yerleştirdi... 
|

Sevgili berçin, sevindim, annene de selamımı ilet lütfen evet gerçekten biliyorum insanlarla uğraşmak zor. Hele sevince, sevmeyenlerle demeyeyim de emek vermeyenyenlerle uğraşmak daha zor. Hiçç anlamazlar, sonuçta işte benim kazıklarımı yürütenler de seviyorlar, emek veriyorlar ama yine de bencillik diyeyim. Yine yaşadığım bir olay: Ot içinde, eğri büğrü bir, eciş bücüş bir yer. Orayı yoldum otlarını, minik küreğimle kabarttım ve kadife tohumları attım. Yaşasın tohumlar çimlendi az biraz büyüdü. Ve ben yokken yine bir komşum gelmiş oraya domates fidelerinden dikmiş. İyi güzel dikmiş, ellerine sağlık. Ve domates fideleri büyümeye başlayınca tam da ben de oradayım. Diğer komşu fideleri diken komşuma diyor ki: 'Çok güzel olmuş domates fideleri ama bu kadifeler büyüdükçe domatesleri boğar sen al sök bu kadifeleri.' Ben de dedim ben zaten domatesçi, biberci değilim hem geldiniz tarlama kondunuz, hem de sök bu fideleri.'

Şimdilik domates fidileri ve kadife fideleri birlikte büyüyorlar bakalım sonuç ne olacak.