![]() |
|
![]() |
#871 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Ağaç Dostu
|
Mandalin kim? ![]() Zaten Yenigine'yi zor telkin ettik sardunyada. Hadi onunkiler daha da güçlendiler budanarak ama seninki kökten gitmiş ![]() Orada çok değerli tabii ki sardunya, İzmir'de sardunyayı kaldırıma atsan köklenir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Ağaç Dostu
|
çiçeği alıp başka saksıya dikip toprak ve saksıyı almışlar doğrumu? o daha bir garipmiş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Ağaç Dostu
|
Tabi ki çiçeğiyle birlikte götürenler var; hoş ben de ilk başlarda çiçek çaldım çalmadım değil ama sonradan herkese dedim 'Bundan sonra çalınan, koparılan çiçeklerden ben sorumlu değilim bilginize.' Ama bu sene özenle, itina ile nasıl büyür diye düşüne düşüne maviş çiçeğimi almışlar başka bir saksıdaki bitkinin yanına dikmişler ve toprağı ile saksımı götürmüşler. Hep alıştım artık diyorum ama yine de garipsiyorum. Belli mi olur belki de alışırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Ağaç Dostu
|
yok benim ilk defa saksıyla çiçeğim çalındı gitti,baya kötü bi his valla Allah düşmanımın başına vermesin ![]() ![]() ![]() Düzenleyen hira : 11-06-2013 saat 01:55 Neden: . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Ağaç Dostu
|
Neyse, ne yapalım çiçek sevgisi demek ki böyle de birşey. Çalınsa gitse de üzülmek fakat sonuçta yine de devam edebilmek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Ağaç Dostu
|
aynen öyle, şimdi o renkten bulana dek rahat yok bana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira; inşallah rahatlayabilmen için bulabilirsin o rengi, iyi geceler. Tabi bir de hem severliğimiz hem de böyle takıntılarımız var, ille de o çiçek, ille de o renk. Ben geçen sene gazanyalarda bir renk yakalamış idim onun için ağustos ayında bile kaç renk gazanya aldım hoş hiçbirisi tutmadı hoş renkleri de tutmadı. Şu an gazanyalarımın içinde o renkten bir tanecik mevcut çok şükür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili YeniGine, Gazanyalar zaman zaman kendiliğinden rengini değiştirdiğine bizzat şahit oldum, geçen sene beyaz olan gazanyam bu sene krem-açık sarı arasında oldu, yine başka bir koyu kırmızı-kahve rengi arası olan, koyu bir sarıya döndü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak benim hiç dikkatimi çekmedi renk değişikliği. Bundan sonra dikkat edeyim o halde. Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Akşamdan beri okuyorum, yazmaya şimdi fırsat bulabildim. ![]() ![]() Aslında saksılarınızı niçin balkona değil de site bahçesine yerleştirdiniz? Gözlerinin içine baktığınız bitkilerinizin birilerince izinsiz alınıp götürülmesine yani çalınmasına zemin hazırlıyorsunuz. Bana kalırsa derhal saksılarınızı korumaya alın, derim ben. Zıpçıktılarınıza hayran kaldım, benimkiler daha yaprak bile çıkarmadı. Soğanlı bitkilerle başım dertte. ![]() Sevgiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sevgili SDurul hoşgelmişsin... Sevindim seni gördüğüme, sağol. Ben daha çok çiçeği bahçede seviyorum. Evimde, balkonda hiç çiçeğim yok. Balkonumda güneş almıyor zaten. Allah'tan bütün çiçeklerimi götürmüyorlar fakat her sene bu tür kayıplar yaşıyorum. Neyse ki çiçeği de götürmüyorlar sadece saksıyı alıp gidiyorlar çok şükür ben de zaten saksılarım stoklu. Zıpçıktılarım daha çoktu fakat kaldırım yenilemesinde çoğu gitti. ![]() Teşekkür ediyorum, sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Ağaç Dostu
|
Ezan çiçeği, gece mumu adı ile görüyorum bahçelerde. Benim tarlamda da var tam olarak ne olduğunu bilemedim. Ezan vakti bakıyorum hiçbir değişiklik göremiyorum. O halde gece mumu diyorum. Bahçe sayfalarında gördüğüme de benziyor. İnşallah bilen bir arkadaşım yardımcı olur... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
günaydın sevgili yeni gine çiçek sevgilerinize hayranım .bende sizler gibiyim. yazılarınızı okudum üzüldüm .bizlerde zaman zaman bunları yaşıyoruz .mesela ben hafta sonu dikip geliyorum birkaç haftasonu gittiğimde kayıpları farkediyorum ama yapacak birşey yok.neyseki bu hafta sonundan itibaren başındayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
size komşumun başına gelen olayı anlatmak istedim geçen yıllarda yazbaşı yazlığa gidince çiçeklere bakım yaparken begonvilin kuruyup filizlenmediğini görüyorlar. dibine çapalayıp gübre verelim diyebakınca farkediyolarki . kocaman begovilin gövdesi kesilmiş kökünü kazıp götürmüşler . yani böyleleride var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili YeniGine, benim ezan çiçeklerimin boyları neredeyse bir metre uzadılar ve tam akşam ezanında açıyorlar, onları açılırken izlemek okadar zevkli oluyor ki, videolarını çektim ama foruma yüklemeyi beceremedim ne yazık ki ay sonuna kadar beklemek zorundayım, oğlum gelecek onun yardımı ile yüklerim, merak edenler için. Sizin kilerin boyları biraz daha kısa ve çiçeklerin yapısı da sanki biraz daha değişik geldi bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
sn yeni gine Bahçenizi doya doya gezdim. her şey çok güzel sebzeleriniz çiçekleriniz çok bakımlı. Ellerinize yüreğinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevgi teşekkür ediyorum; evet işte bende onun için şüpheye düştüm Ezan vakti açar diyorlar benimki de akşam üstü kapanıyor. Sağolsun sevgili akçabardak da yardımcı olmuş kendisi de diyor zaten boyları daha uzun, çiçek yapısı farklı. Demek ki bizimkiler Ezan çiçeği değiller. Neyse ne yapalım değilse bile benziyorlar renkleri de çiçek yapıları da güzel. Sayın efeege teşekkür ediyorum; evet maalesef ortak alanlarda çok sorunla karşılaşıyorum. Ama olsun gücümün yettiğince uğraşmayı, ilgilenmeyi seviyorum. Sağolun... Sevgili Bahar hoşgelmişsiniz. Çok teşekkür ediyorum elimden geldiğince öğrendikçe nacizane birşeyler başarmaya çalışıyorum. Sağolun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Ağaç Dostu
|
Ortak alanların zorlukları demişken; gazanyalarım... Kestane yatmış üzerlerine ki o kadar da sopa sokuşturdum oraya buraya. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Ağaç Dostu
|
Yılan kaktüsümün 2.3.'sü de çiçeklendii... ![]() Kaynana topuzum da açacak inşallah, tomurcukları... İnşallah açmış hallerini de yakalayabilirim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Ağaç Dostu
|
Tomurcuklar çok hoş, çok zarifler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yenigine kaktüsünüz çok güzel açmış, artık kaktüs ve sukulentleriniz çoğalırsa yeni bir sayfa açarsınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|