Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
 Zaten şu alıp gidenler yok mu. Paylaşmış idim de zaten. Maviş çiçeğimin saksısını nasılsa, ne hikmetse, Allah razı olsun mavişi almışlar başka bir saksıya dikmişler ve toprağı ile saksıyı alıp götürmüşlerdi.  Bende o kadar çok ki saksıyı, çiçeği, fideyi, gübreyi, toprağı alıp gidenler. Ben zarar verenlerden vazgeçtim artık bir de alıp gidenler var. Alıştım artık sonuçta!.. Öğleden sonra dışarı çıktığımda zaten ilk işim eksilen var mı diye kontrol ediyorum.
 Susuz kalanlar hariç tabi. En son bina görevlisi perşembe sulamış, cumartesi yağmur yağmış inşallah salı günü sulayacak, benim çiçekler de su görecekler. Sorun bir tane değil ki, çok!..
|
Merhaba Sevgili YeniGine,
Akşamdan beri okuyorum, yazmaya şimdi fırsat bulabildim.

Şu saksı yürütenlere çok sinirlendim.
Aslında saksılarınızı niçin balkona değil de site bahçesine yerleştirdiniz? Gözlerinin içine baktığınız bitkilerinizin birilerince izinsiz alınıp götürülmesine yani çalınmasına zemin hazırlıyorsunuz. Bana kalırsa derhal saksılarınızı korumaya alın, derim ben.
Zıpçıktılarınıza hayran kaldım, benimkiler daha yaprak bile çıkarmadı. Soğanlı bitkilerle başım dertte.
Sevgiyle...