![]() |
|
![]() |
#931 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili birtanecik merhaba... Ben geçen sene minicik bir lantana fidesi aldım ve gayet güzel büyüdü, çiçeklendi. Fakat kışın bütün yaprakları dalları kurudu gitti. Öylece bıraktım. İlkbaharda hiç yeşerme görmeyince kuruyup ya da donduğunu düşünerek üzülmüş idim. Fakat mayıs ayı sonlarına doğru baktım yeşermeye başlamış. Sevindim tabi. Ve bundan sonrası için güneşi, sıcağı sevdiğini biliyorum. Şimdi seralarda, çiçekçilerde mutlaka bulacaksınızdır lantana fideleri. Çelikle şimdi tutar mı bilemiyorum... Çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Çiçekseverimizi dinler ve yarın hemen bir fide alırıııııım. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Ağaç Dostu
|
Sağolasın sevgili birtanecik; ben geçen sene aynı lantana nın tohumlarını da topladım, hesapta kendimce tohumdan da yetiştireyim istedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine; Ortancaların çok güzel çiçeklenmişler, Kaynana Topuzların yoğun bir şekilde açmışlar renk ve görünümüyle çok güzeller, minyatür güllerin güle güle büyüsünler, ellerine emeklerine sağlık Sevgili YeniGine. Sevgiler selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca; sağolasın, gönlüne sağlık, teşekkür ediyorum. Uğraşıyorum, çabalıyorum, birşeyler olsun gayret gösteriyorum. Çok şükür karşılığını da alıyorum, yeşeriyorlar, büyüyorlar, çiçekleniyorlar, tohum oluşturuyorlar, çoğalıyorlar. Seviniyorum!.. Fakat en güzeli de aldığım güzel yorumlar ve takdirler. Büyük bir zevk!.. Sağolasın, çok teşekkür ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Ağaç Dostu
|
Bugünkü zararlarım... ![]() Bina arka bahçedeki Kardinal sarmaşığım ne güzel ilerliyordu direğe bile üç tur sarmıştı; kopartmışlar... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Ağaç Dostu
|
Kanalarım çiçeklenmeye başladılar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar güzel sakin, kendi halinde bir yerdi; şimdi iyice karıştı. Hepsi birbirine girdi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür güllerim çok şükür kendine gelmeye başladılar. Çiçekliğim ve saksıdaki sardunyalar, sakız sardunyaların yerini değiştirdim iyice yerlere indi yapraklar. Diyorum ya yakında bina görevlisi istifasını verip kaçacak. Her girişe saksı konulur!.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene tohumdan yetiştirdiğim gülhatmiii açıyoor ve üzeri de tomurcuk dolu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Ağaç Dostu
|
Saz ekibinin yaptığı yaramazlıklar sonrası Cannalar, sakızlar, akşam sefaları, gülhatmiler, domatesler, biberiyeler ve bu güzellikleri başarıyla sunan paylaşan sevgili YeniGine; arkadaşıma teşekkürler. Konsantre bozukluğu yaşadığımız bu günlerde gözümüze ruhumuza hitabeden çok güzel görüntüler. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Ağaç Dostu
|
Kınalarım... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Ağaç Dostu
|
Yavaş yavaş çiçekler çoğalıyor... Ben de tabi çok mutlu!.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yabancı dergilerdeki büyük saksılardaki aranjmanlara benziyor. Bazı yerler boş gibi oralarıda doldursanız? Dolu dolu, daha da güzel olmaz mı? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
yine harika kareler paylaşmışsın bizimle ablacım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Ağaç Dostu
|
Canımsın, sevgili hira'cık teşekkür ediyorum. Sağol, minyatür güller yeni yeni kendine gelmeye başladı çok şükür. Her sene ah onlardan çektiğim ilk aldığımda ne kadar güzellerdi ne kadar... Geçen sene hiç birşey göremedim onlardan. Fakat bu sene çok şükür yine iyiler, iyileşmeye doğru gidiyorlar daha doğrusu. Bakalım!.. Teşekkür ediyorum, sağool. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Ağaç Dostu
|
minyatür güller normal güllerden daha hassasmış diye duydum arkadaşlardan.benimkilerde bu ara bir garipleşti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Ağaç Dostu
|
benim bahçem dediğime bakma ablacım toprak diye birşey kalmamış, güya toprak bahçe ama zamanla çok azalmış neredeyse toprak yok ![]() benide destekleyen,yardımcı olan biri yok.yani hep saksıda çiçeklerim. yinede o doğal ortam havası var ![]() ![]() Düzenleyen hira : 20-06-2013 saat 02:24 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Ağaç Dostu
|
Olsun hira; ne olursa olsun paylaş, sonuçta bak görüyorsun benim de öyle aman aman bir bitkilerim yok, tamamen bir sitenin bahçesinde olabilecek bitkiler ve sağolsun arkadaşlar yorumlarıyla, sevgileriyle, beğenileri ile destekliyorlar. Şimdi benim bitkilerim de isim saymayayım o kadar güzel bahçeler, bitkiler var yetiştiriyorlar üye arkadaşlar onlarla bir tutulabilir mi? Tutulamaz tabi ki. Ama olsun sonuçta bütün arkadaşlar bitkiyi, doğayı, yeşili, emeği seviyor ve önemsiyoruz. Ben de uzun bir süre hep istedim bir bahçe sayfası açmayı ama cesaret edemedim bir sürü yanlışlar yaparak sağolsun Sayın malina sayesinde bir sayfam oldu. İyiki de oldu, çok şükür içimde ukte kalmadı paylaşabiliyorum. Ve eminim senin de içinde uktedir paylaşamadığın için. Bence bir dene!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Ağaç Dostu
|
Allah kısmet ederse bir gün bir sayfam olacak ablacım.. ben hayata hep bir adım geriden başladım bugüne dek,hemde herşeyde,sayfa işide öyle olucak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili YeniGine, maşallah döktürmüşsün yine, kına çiçeklerin katmerli galiba çok güzeller, allah mutluluğunu artırsın inşaallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah sevgili hira, gönlüne göre olsun... Aslında hep isterim Eminönü Çiçek Pazarına gitmeyi tabi. Bakalım kısmet gidebilir isem haber veririm sana. Teşekkürler... Sevgili akçabardak çook teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet kınalarım katmerli açtılar çok da güzeller gerçekten. Amiin sevgili akçabardak hepimize olsun inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçede zinnialarım açmaya başladılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Ağaç Dostu
|
Şaşırttığım kına fidelerim geneli tomurcukta hepsi açıyor inşallah... Diğer şaşırttıklarım henüz minik minikler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Ağaç Dostu
|
Sarı aslanağzını çok sevdim; maşallah ona!.. Aslanağızlarından bir tanesi tamamen kurudu gitti. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Ağaç Dostu
|
Gül hatmim dün tomurcukta idi bugün açmış, diğerleri de bu sene tohumdan çimlendirdiğim katmerli hatmiler; inşallah seneye çiçeklerini görebilirim. Şaşırtmam gerekir mi acaba? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Ağaç Dostu
|
Güllerimin çiçekleri küçüldü, sabahsefası inşallah büyüyor, asterler çiçeklenmeye başladı, sanki erken gibi. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|