![]() |
|
![]() |
#2431 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Yukanın çiçek açtığını hiç bilmiyordum, ne kadarda hoş çiçekleri varmış, müge'ye benziyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Yukaya tek kelimeyle maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Yukka muhteşem görünüyor sevgili YeniGine, çiçekler kokulu mu? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yenigine,yukkanız ne güzel açmış maşallah.avize çiçeğide deniliyor.bende bahçeme diktim.nezaman çiçeklerini açacak bilmiyorum.sizin yukanız kaç yıllık gerçekten çiçekleri çok zarif ve kibar görünümlü.benimkide inşallah sizin yukanızdandır. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Yukamın tomurcuklu hali de çok güzeldi çiçeklenince daha bir güzel oldu maşallah!.. Beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum dostlar. Diktiğimde 1 yaşında olsa şimdi 4 yaşında. İlk kez çiçeklendi. Kokusu var mı yok mu bilemiyorum, koklamaya kalksam dikenleri asla izin vermez. ![]() Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Ağaç Dostu
|
Kanalarım...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Harika... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Ağaç Dostu
|
Offf bu ne güzellik.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sonkez çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Yukam tamamen çiçeklendi ah bir elim varsa da fotoğraflayabilsem... Kanalarım maşallah açıyorlar ah bir elim varsa fotoğraflayabilsem. Şu aralar iyice bir zorlardayım, komşumu kaybettim; fazlası ile etkisindeyim, bahçesinde camekânında çiçeklerim duruyor düşünüyorum kara kara onlar ne olacak, ben alabilir miyim? Alsam nereye koyacağım? Bayram tatili girdi bina görevlileri gitti memleketlerine hava aşırı sıcak benim çiçekler susuzluktan iyice boyunlarını büktüler, yandılar, kavruluyorlar. ![]() ![]() Artık akışına bıraktım inşallah!.. ( Diyorum amaaa yarın başarabilir isem bina görevlisinin hortumunu da dışarı çıkartmayı düşünüyorum bir yandan.) Dua edin inşallah başarabileyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Ağaç Dostu
|
Başınız sağ olsun..Siz herşeyi başarırsınız...Ellerinize,kollarınıza sağlık..Sizin başardıklarınızı kolay kolay kimse başaramaz..Sevgi bu olsa gerek....Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili emel teşekkür ediyorum, sağolasın. Hesabıma göre 4 yaşında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Ağaç Dostu
|
Mavişlerim eh az biraz toparlanıyorlar gibi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Ağaç Dostu
|
Vee deee... Haydi inşallah, maşallah!.. Bu sefer inşallah uçacaklar ümidindeyim. Bir 10 gün daha karga ve saksağanlar görmezler ise inşallah uçarlar... Çok mutluyum fakat hâlâ endişe duyuyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Ağaç Dostu
|
Canım YeniGine'ciğim, uzun süredir bahçeni ziyaret edemedim. Aslına bakarsan kendi bahçeme bile uğramıyorum dermişim ![]() Bahçen çiçeklerin fevkalade güzelleşmiş, ilk günlerini hatırlıyorum da, nereden nereye geldin bak, kendinle ne kadar gururlansan az. Bu sene yaylaya int. almadım vınn ile idare etmeye çalışıyorum. O kadar yavaş ki, bazan dakikalarca dönüp duruyor bir sayfayı açmak için, sonunda açmıyor da fotoğraf yüklemek ise kesinlikle imkansız. İşte böyle olunca benim bahçem de sesiz kaldı ![]() Canım, senin için fidelediğim Solanum Rantonettii'ler tuttu, beş kök, ister ayrı yerlere istersen hepsini aynı yere dikebilirsin. Sonbaharda İstanbul düşünüyorum kısmetse, gelirken getiririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili CAN Adalet Hanım merhaba, hoşgelmişsiniz. Beğenileriniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağoluun. Aslında bu sene artık pek bahçeyle uğraşmıyorum, doğru dürüst tohum bile atmadım. Olanlarla idare etmeye çalışıyorum, onlara bakıyorum, suluyorum. 2 sene olmuştur sanırım tohumdan çimlendirip kasım ayında başka yere diktiğim 2 çınar fidanım düşünün 4 belki 6 kez biçildi. ![]() ![]() ![]() Solanum a çoook sevindim çok. Şimdiden çok teşekkür ediyorum, ellerinize gönlünüze sağlık. Ve İstanbul düşüncenize de ayrıca çok sevindim. Gel sonbahar gel. Görüşmek üzere inşallah sevgili CAN Adalet Hanım, herşey gönlünüzce olsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Ağaç Dostu
|
Zinnialarım...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Ağaç Dostu
|
Kınalarım...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Ağaç Dostu
|
Glayöllerim...
Halbuki hepsi bir anda açsa... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Ağaç Dostu
|
Sıradakiler... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Ağaç Dostu
|
Yağmurda fotoğrafladım su damlacıklı çok sevdim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Ağaç Dostu
|
Söylenecek sözler az geleceği için seyretmekle yetiniyorum.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ediyorum sevgili sonkez, gönlüne sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Yine rengarenk olmuş bahçen ablacım. Glayöllerinde açmış sonunda! senin adına sevindim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yenigine o kadar çırpındın ki kına çiçeklerin tohumlarını filizlendirmek için bak ne güzel açmışlar. benimde bahçemde kına çiçeklerinden var.seninkiler gibi sağlıklı değil bunun nedeni galiba kavurucu sıcaklar dan kaynaklanıyor. glayöllerde çok güzel.emeklerine ellerine yüreğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira, glayöllerim açtı açmasına fakat o kadar çok soğan dikmiştim ki çiçeklene çiçeklene şimdilik sadece 5-6 tanesi çiçeklendi. Çoğu saz ekibim üzerlerine yattı, fazla sulama, kınalarla birlikte fazla iç içe olmaları heba oldu açmadılar. Sevgili münevver teşekkür ediyorum, sağolasıın. Kınalarımın çoğu susuzluktan çimlenemedi, çimlenenler büyüyemedi. Neyseki az biraz çimlenip büyüyenlerden binanın ön tarafına sulanan yere diktim de çiçeklenebildiler. Çok şükür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Ne zamandır bahçe sayfalarını gezemiyordum. Bayram, yaz tatili derken. Komşunuz vefat etmiş, başınız sağolsun. Camekandaki çiçeklerin teyzesiydi. Allah rahmet eylesin. Küpelerin durumu benimkilerden iyi, tamamen kuruyanlar var bende. Havalar serinleyince belki yeşerirler diye ümit ediyorum. Glayöller harika görünüyor. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|