Sevgili CAN Adalet Hanım merhaba, hoşgelmişsiniz. Beğenileriniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, sağoluun.
Aslında bu sene artık pek bahçeyle uğraşmıyorum, doğru dürüst tohum bile atmadım. Olanlarla idare etmeye çalışıyorum, onlara bakıyorum, suluyorum. 2 sene olmuştur sanırım tohumdan çimlendirip kasım ayında başka yere diktiğim 2 çınar fidanım düşünün 4 belki 6 kez biçildi.

Bugün yine şöyle bir bakayım dedim görevli bayramdan önce tatile gitmeden otları biçmiş idi

çınarları yine biçmiş, ona keza altın çan çalısı çelikten tutturmuştum onu da biçmiş. Arka bahçeye giriyor ot biçmeye ne var ne yok onları da biçiyor. Üçgen tarlam çocukların top alanında kupkuru oldu gitti.

Yani kısaca emeklerimden öte ektiğime, diktiğime üzülüyorum. Bayramda görevli gitti tatile çiçeklerim susuz kaldı mı, hepsi boynunu büktü mü perşembe günü hortumu çıkarttım ben suladım bütün binanın bitkilerini. (Ne dertliymişim beni anlayacak birini bulunca döktürüverdim.)
Solanum a çoook sevindim çok. Şimdiden çok teşekkür ediyorum, ellerinize gönlünüze sağlık.
Ve İstanbul düşüncenize de ayrıca çok sevindim. Gel sonbahar gel.
Görüşmek üzere inşallah sevgili CAN Adalet Hanım, herşey gönlünüzce olsun inşallah.