![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn. h_doğan, sabah sabah insanın içi açılıyor ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/calilar/31895.htm |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ellerinize sağlık. Fotoğraftaki bitkiyi Meksika Petunyası diye biliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Hilal güllerin çok güzel. Umarım bahçeni toparlıyabildin. Senden güz fasulyesi hakkında bilgi almak istiyorum. Çukurovayı ve sıcakları bildiğin için sana sormayı uygun buldum. Burada ne zaman ekilir ? Bu sene deniyeceğim. Bu yaz çok güzel pembe brandywine domatesler yetiştirdim. 500-600 gram aransında gelenler çoktu. Çok lezzetliydiler. Buçuk nasıl ? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Bu sene tam boşladım abi canım sıkıldı ben de oluruna bıraktım. Birkaç kök patlıcan dışında bir şey yok, her yer ot dolu. Zaten zamanım da pek yok. Bir de balkabağı var birkaç kök. ![]() Bence eylül aynı beklemelisin fasulye için. Havalar çok sıcak. Ben de belki biraz ekerim zorsunmazsam. ![]() Bir de sardunyalar aynı beni gibi çubuk oldu yerlerin darlığından şunları versem abi artık. ![]() Saygılar, selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
ALLAHIM güller , menekşeler , sardunyalar , kirli hanımlar papatlyalar ,maviler, morlar , kırmızılar , turuncular... ne kadar güzeller maşaAllah Utanarak ilk defa yorum yaptığımı fark etmiş bulunmaktayım Daimi olsunlar inşaAllah.. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Moderatör
|
Teşekkürler Mete. Herkesin inşallah. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn h doğan, Akşam sefalarının her rengi var dediniz ve ben de sar kırmızıları gördüm, azıcık kıskandım acaba sarı lacivert olan var mıdır? Düzenleyen resimsel : 12-08-2015 saat 09:20 |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Kim bilir belki ileride olur ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Hilal, ben gelip senden sardunyaları alacam. Çok kötü bir yaz geçti. Seni telefonla arıyacağım. ***. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan karar verdim bundan sonra nasip-kısmet kına, kadife, akşam sefası ekip dikeceğim inşallah... Akşam sefalarının lilasını hiç bilmiyordum, beyazla birlikte çok güzelmiş.. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Vallahi sayfanızı gezdim gezdim,diyecek bir sözüm yok.Fevkalade buldum.Yalnız kalanşolar için uyguladığınız bir bakım var mı?Benim pek kalanşolarla aram iyi değil.Üçüncü denemem de arayı biraz düzelttik.Az sulayacağım,sizinkilerin toprağı öyle görünüyordu.Başka neler yapılması gerekiyor?Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
|
|