agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni23547Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-02-2013, 01:11   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-05-2009
Sayın h_dogan

Hoş geldiniz , hayırlı uğurlu olsun ziyaret etmeye bahçenizi devam edeceğim...Saygılar

h_dogan beğendi.
gürselbaranlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2013, 06:54   #2
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Sayın h_doğan;
Bahçe sayfanız hayırlı olsun.
Güllerinizin renkleri benimde çok hoşuma gitti. Sefasını sürün. Dikkatimi çekti hala budamamışsınız! Hangi ayda buduyorsunuz?. Ama bu güzelliklere kıyıpta budanmazki.Bunlar ''güz gülü'' değil, resmen kış gülü...

Portakalları görünce içim gidiyor. Çok seviyorum. Yemyeşil yapraklar arasında, turuncu rengiyle. Birde benzer keyfi, Trabzon Hurması veriyor bana. Sizde o da varmış. Afiyetle yiyin.

Anlaşılan bahçeniz, sayfalara yeni bir tat getirecek.
Selam ve sevgiler.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2013, 07:48   #3
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Sayın h_doğan;

Bahçe sayfanız hayırlı olsun . Güzel görüntülerle başlamışsınız maşallah hem gülleriniz çok güzel hemde meyveleriniz . Adana ya bahar erken geliyor. Bahçenizde erkenden renklenecek ne güzel. Eşimin teyzesi Adana da yaşıyor arada onları ziyarete geliyoruz ama hiç bahara denk gelemedik. Biz burda soğuklarla mücadele ederken onlar orada bahçede kahvaltı keyfi yapıyorlardı, beni kızdırmak içinde özellikle arayıp söylüyorlardı

Bahçenizde begonvil varmı eğer yoksa begonvil yetiştirmenizi tavsiye ederim. Oralarda çok güzel oluyor. Adana da gelin duvağı diyorlar.

Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2013, 08:49   #4
Moderatör

h_dogan's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2007
Galeri: 22
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Mesajı Göster
Sayın h_doğan;

Bahçe sayfanız hayırlı olsun . Güzel görüntülerle başlamışsınız maşallah hem gülleriniz çok güzel hemde meyveleriniz . Adana ya bahar erken geliyor. Bahçenizde erkenden renklenecek ne güzel. Eşimin teyzesi Adana da yaşıyor arada onları ziyarete geliyoruz ama hiç bahara denk gelemedik. Biz burda soğuklarla mücadele ederken onlar orada bahçede kahvaltı keyfi yapıyorlardı, beni kızdırmak içinde özellikle arayıp söylüyorlardı

Bahçenizde begonvil varmı eğer yoksa begonvil yetiştirmenizi tavsiye ederim. Oralarda çok güzel oluyor. Adana da gelin duvağı diyorlar.
Sn. Sevgi hoşgeldiniz bahçeme. Gerçi şimdi pek düzenli değil ama zamanla düzenleyeceğim inşallah. Adana'da hava gerçekten de diğer illere göre bayağı sıcak. Ben takastaki tohumların çoğunu ektim bile 15 gün önce çıkmaya başladılar. Onların da resimlerini yükleyeceğim yavaş yavaş.
Bir tane tanıdıktan aldım sonbaharda ama daha tenekede. Yeri baya dar yapraklarını döktü ama filizleniyor gibi. Ya büyük bir saksıya dikeceğim ya da yol kenarındaki çitin dibine dikeceğim inşallah.

Sevgi beğendi.
h_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2013, 08:46   #5
Moderatör

h_dogan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sayın h_doğan;
Bahçe sayfanız hayırlı olsun.
Güllerinizin renkleri benimde çok hoşuma gitti. Sefasını sürün. Dikkatimi çekti hala budamamışsınız! Hangi ayda buduyorsunuz?. Ama bu güzelliklere kıyıpta budanmazki.Bunlar ''güz gülü'' değil, resmen kış gülü...

Portakalları görünce içim gidiyor. Çok seviyorum. Yemyeşil yapraklar arasında, turuncu rengiyle. Birde benzer keyfi, Trabzon Hurması veriyor bana. Sizde o da varmış. Afiyetle yiyin.

Anlaşılan bahçeniz, sayfalara yeni bir tat getirecek.
Selam ve sevgiler.
Hoşgeldiniz Sn. Orhan Özbilgiç.
Aynen ben de kıyamadığım için budamamıştım ama dün budadım. Yeni filizler çıkmaya başlamıştı özellikle güneş görenlerde. Bir demet de vazoluk gül çıktı.
Portakal gerçekten güzel bir meyve. Zamanında toplanınca tadına doyulmuyor ben de meyve tüketmeyi çok seviyorum.

Eski 04-02-2013, 08:42   #6
Moderatör

h_dogan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gürselbaranlı Mesajı Göster
Sayın h_dogan

Hoş geldiniz , hayırlı uğurlu olsun ziyaret etmeye bahçenizi devam edeceğim...Saygılar
Hoşgeldiniz Sn. Gürselbaranlı, herzaman bekleriz. Saygılar.
Karşılıklı eksiklerimizi iletirsek daha yararlı bir sayfa olur umarım.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025