![]() |
|
![]() |
#2521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Geçmiş olsun sn. h_dogan. Sizin bakımınızla kısa sürede toparlanacaklarından eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben hep diyorum doğayla fazla kavga ediyoruz diye. doğa bizden çok güçlü, eninde sonunda kazanan doğa olacak. Çok yıllıklar kendini toplar ama sebzeler nakavt olmuş bazılarından zaten az fide vardı, tohum da yok. Sağlık olsun yapacak bir şey yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
h-dogan geçmiş olsun. Yeni okudum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-11-2014
|
Çok geçmiş olsun. Üzülmemek elde değil... Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn. h_doğan, sabah sabah insanın içi açılıyor ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/calilar/31895.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ellerinize sağlık. Fotoğraftaki bitkiyi Meksika Petunyası diye biliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Hilal güllerin çok güzel. Umarım bahçeni toparlıyabildin. Senden güz fasulyesi hakkında bilgi almak istiyorum. Çukurovayı ve sıcakları bildiğin için sana sormayı uygun buldum. Burada ne zaman ekilir ? Bu sene deniyeceğim. Bu yaz çok güzel pembe brandywine domatesler yetiştirdim. 500-600 gram aransında gelenler çoktu. Çok lezzetliydiler. Buçuk nasıl ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
ALLAHIM güller , menekşeler , sardunyalar , kirli hanımlar papatlyalar ,maviler, morlar , kırmızılar , turuncular... ne kadar güzeller maşaAllah Utanarak ilk defa yorum yaptığımı fark etmiş bulunmaktayım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bu sene tam boşladım abi canım sıkıldı ben de oluruna bıraktım. Birkaç kök patlıcan dışında bir şey yok, her yer ot dolu. Zaten zamanım da pek yok. Bir de balkabağı var birkaç kök. ![]() Bence eylül aynı beklemelisin fasulye için. Havalar çok sıcak. Ben de belki biraz ekerim zorsunmazsam. ![]() Bir de sardunyalar aynı beni gibi çubuk oldu yerlerin darlığından şunları versem abi artık. ![]() Saygılar, selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Moderatör
|
Teşekkürler Mete. Herkesin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|