![]() |
|
![]() |
#2584 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Çok güzel nergisleriniz sayın:h_dogan ![]() Düzenleyen Galip Kuzucu : 23-12-2015 saat 07:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın h dogan nergislerinis çok güzel belkide Adanada olmanızın büyük avantajı porakallar öyle hepsini çok beğendim ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Moderatör
|
Brugmansialar geçen gün olan donda sanırım tam dondu. İnşallah alttan tekrar filizlenir. Geçen gövdesi 3-4 yıllık olan brugmansiayı bir kontrol edeyim dedim kabuğu haşlanmış gibiydi. Dereceler -5,-6'yı gösteriyordu. Biz de sanırım brugmansialara veda ettik. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Nergislere bayıldım sevgili hdoğan, maşallah çok güzel açmışlar çok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2596 |
Ağaç Dostu
|
Sizin bahçenize bahar gelmis bile. Darisi benim bahçeme. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hdoğan papatyalar harika; gönlünüze sağlık. Kaç zamandır ben de istiyorum bu sene şeker tabağı tohumu ile birlikte aldım ektim. Sonuç; hiçbirşey çıkmadı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
@ h_dogan, bunlar yabani papatya değil, soğuğa dayanıklı uzun boylu, çapı büyük papatyalar değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hdoğan, maşallah güllerin harika olmuşlar bu sene, hele bir de su damlacıklı oldular mı bayılmamak mümkün değil. Filbahri benim çocukluğumun çalısı; çok istedim bahçede olsun fakat kısmet değilmiş. Mis mislere gelinceee gerçekten mis mis olmuşlar, hele toplu halleri harika olmuş. Emeklerine sağlık, rastgelsiin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() ![]() Tek yıllık çiçeklerden uzak durmak gerekiyor çalı türleri daha az ilgi istiyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|