![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Turuncu hali biraz aci olur. Yesilken denemenizi tavsiye ederim. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Yesilinden mi yaptiniz dolmayi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderatör
|
Bitkiler henüz küçük, ben de ilk olanları tohuma bıraktığım için henüz başkası tutmadı. Zaten 3 kök bitki var. Zamanla bitki büyüsün meyveler de çoğalacaktır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderatör
|
Yaprak galeri güvesi (Phillocnistis citrella)
Galeri sineği özellikle genç fidanlarda büyük sorun. Yeni sürgünleri görüldüğü gibi haşat ediyor. Fotoğrafta limon ve portakal fidanlarında galeri sineği arazları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Uğur böceklerinin bu sinekleri yediğini gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Afiyet bal şekr olsun, kavunlar tam küçük kızınıza göre, nasıl da hoşuna gider kim bilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Pepinonun tadı nasıl, neye benzetilebilir mesela? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Ben denemek için alıp yedim.Hoş bir tadı var.Bir kaç meyvenin birleşmesi gibi.Kavun,şeftali,nektarin gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Öyleyse güzel bir tat olsa gerek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Moderatör
|
Evet Sn. Milla'nın dediği gibi birkaç meyvenin tadı gibi. Ben bu sene daha çok beğenedim. Çünkü olgunlaştıktan sonra kopardığım için tadı kavuna daha çok benziyor. Soğuk olarak tüketirseniz çok daha güzel. Bu da güzel görünümü. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Selamlar..Yanılmıyorsam diyabet hastalığına iyi geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Moderatör
|
Bir çok hastalık için ve güzellik ürünü olarak kullanılabileceği söyleniyor. Pepino meyvesi ve faydaları - mucize iksirler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Pepinolar, çimenlerin arasına saklanmış yumurtalar gibi çıkmış. Bende daha önce yediğimde en çok kavuna benzetmiştim ama tam olarak aynı tatta değildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Moderatör
|
Normalde yerde bırakmıyorlar yetiştirenler ama ben kendi haline bırakmışım o yüzden dediğiniz görüntü oluştu. ![]() Tadı en çok kavuna benziyor tam olgunlaşınca. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Merhaba Sayın h_dogan; Size bişey sora bilirmiyim benim bahçeye 1 tane Goji berry fidanı diktim ama merak ettiğim birşey var acaba tozlaşması için 2. bir fidan gerekiyormu? Düzenleyen 06dilek : 07-07-2014 saat 13:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Moderatör
|
Dilek Hanım bu konu hakkında bilgim yok. Ben tek meyve aldım ama yine çiçek var üzerinde. İki fidanım var ama sadece biri çiçek açıyor. Demek ki tek bitki meyve veriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-06-2014
|
Çok güzel bir bahçe.Adana gibi bir cennette neler yetiştiğini heyecanla sayfanızdan izledim.Benimde memleketim adana..Kısmetse bu kasım geleceğim.Çok güzel paylaşımlarınız var.Büyük bir imreniyle,hem okudum hemde seyrettim,güzelliklerinizi..Elinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim beğeniniz için hemşehrim. Vakit buldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Sn.h doğan; merhaba benim de bir ricam olacak eğer fikrinizi alabilirsem memnun olurum. 296 no'lu mesajımda görüldüğü gibi Domates ve biberlerde tek tük bu lekeler nedir acaba ne yapmalıyım. teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|