agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni6195Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-10-2013, 07:34   #1
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Bu yavru kuş, cumartesi kış bahçesinde otururken gelip cama çarptı ve yere düştü. Çarpmanın etkisiyle tek kanadını açmış yerde öylece duruyordu. Yanına gittim hiç kıpırdamadı. Çok küçüktü yerde bıraksam kedilere yem olacaktı. Elime aldım biraz canlandı. Sanırım baygınlık geçirmişti. Su verdim içmedi. Kutu içinde yer hazırladım ki iyileşene kadar kalsın derken birden canlandı ve uçmaya başladı. Belkide annesinin sesini duydu. Uçarak karşı evin çatısına gitti. Arkasından merakla bakakaldık. İnşallah annesine kavuşmuştur. Rengide çok güzeldi. Fotoğrafta tam belli değil ama göğsü ve karın altı kuyruğuna kadar sarı idi.

Name:  DSCF2931.jpg
Views: 520
Size:  73.5 KB

Name:  DSCF2932.jpg
Views: 511
Size:  74.7 KB

Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-10-2013, 13:18   #2
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Mesajı Göster
Bu yavru kuş, cumartesi kış bahçesinde otururken gelip cama çarptı ve yere düştü. Çarpmanın etkisiyle tek kanadını açmış yerde öylece duruyordu. Yanına gittim hiç kıpırdamadı. Çok küçüktü yerde bıraksam kedilere yem olacaktı. Elime aldım biraz canlandı. Sanırım baygınlık geçirmişti. Su verdim içmedi. Kutu içinde yer hazırladım ki iyileşene kadar kalsın derken birden canlandı ve uçmaya başladı. Belkide annesinin sesini duydu. Uçarak karşı evin çatısına gitti. Arkasından merakla bakakaldık. İnşallah annesine kavuşmuştur. Rengide çok güzeldi. Fotoğrafta tam belli değil ama göğsü ve karın altı kuyruğuna kadar sarı idi.

Eklenti 450559

Eklenti 450560
Kuşların en büyük problemi camı saydam olduğu için göremeyip çarpmaları. Ucuz kurtulmuş. O şekilde ölen kuşlar var çünkü. Bunu engellemek için camlara şahin vs. gibi yırtıcı kuş resimleri koyanlar var yurt dışında. Görebildiğim kadarı ile kuşunuz çıvgın. Birbirlerine çok benzedikleri için söğüt bülbülü olma ihtimali az. Uçup gitmesi sağlıklı olduğunu gösteriyor.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025