![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
). Renkli diye alınan güller beyaz çıkıyor, Clematis istediğinizden farklı geliyor. Aslında tamamen satıcı hatası sizinle alakalı değil ama onca emekten sonra istediğinizin olmaması sinir bozucu olabiliyor. Ama çiçekleriniz yinede çok güzel. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Alıntı:
Bir de siz, aldıklarınızı dikiyorsunuz ve aradan epey zaman geçtikten sonra istediğiniz çıkmıyor geri götürseniz de alıcı "biz de sizin gibi düşünüyorduk" diyebilir. Ama yinede uyarmak gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Lisianthus
Dün Sn. Kgursan a sipariş verdiğim lisilerimde geldi. Akşam serininde hemen toprakla buluşturdum. Kolinin içinde can suyunun içine koymam gereken gübre, gelişim dönemimde sulandırarak kullanmam gereken gübre ve 3 tane de begonya hediyem çıktı. Saat 21.30 a kadar dikim ve sulama işiyle uğraştım. Sn. Kgursan a çok teşekkür ederim. ![]() Düzenleyen Sevgi : 07-06-2013 saat 12:51 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Lobelyaların renklerini 2 ye çıkardım. Gerçekten her bahçede olması gereken güzellikte bir bitki. Üstelik benimkilerin çok küçük olmasına rağmen bahçeye farklı bir güzellik kattılar. Mavinin tonu harika. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tatil dönüşü maviş beni çiçekleriyle karşıladı. Dolayısıyla sevincim kat be kat arttı. Ayrıca dün çok özel misafirlerim vardı. Ahmeter hocam ve saygıdeğer eşi Ayça ablam ziyaretleriyle ve hediyeleriyle beni çok mutlu ettiler. Tekrar teşekkür ederim. İlk fotoğraf akşam görüntüsü, ikinci fotoğraf sabah saat 7 de güneş ışıkları ile, ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|