![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Salon bitkisi
Bu salon bitkimin adını unuttum ![]() Adını ilgilenen arkadaşlarım yazarsa sevinirim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüs
Bunlar benim minik kaktüslerim. Kaktüslerle ilgilenen sevgili arkadaşlarım ; kaktüslerim 2 senedir çiçek açmıyor ![]() Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hepi topu 3 tanecik kaktüsüm var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
sevgi hanım, bitkinizin ismi areka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ilksen hanım; bitkimin çok güzel bir özelliği varmış. Şimdiye kadar hiç araştırmamıştım. Areka palmiyesi kapalı alanlarda havayı temizliyormuş. Havayı nemli tutarak havadaki kimyasal toksinleri temizleme konusunda en güvenilir bitkiymiş. Meğersem benim areka palmiyem 15 yıldır evimizin havasını temizliyormuş. Sayenizde bitkimin özelliğinide öğrenmiş oldum. Tekrar teşekkürler. ![]() Düzenleyen Sevgi : 25-12-2012 saat 22:09 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
hatta paşakılıcını yaygın görüşten farklı olarak yatak odasında bakılması önerilmeye başlanmış. konu merakınızı çektiği için bu iki bitkinin biklgisini de paylaşmak istedim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu özellğini de biliyorum ama tekrar hüsran yaşarmıyım acaba diyede cesaret edemiyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |