![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. akçabardak; hoşgeldiniz. Lalelerimden daha 3 çeşit açmayan var. Toplamda 38 tane lalem daha var açmayı bekleyen. Beğeniniz için teşekkür ederim. Sn. adneser; hoşgeldiniz. Bugün sardunyalarıma bakım yaparken yavru sardunyaları görünce çok sevindim. İçeride tohumdan yetiştirmeye çalıştıklarım bile halen 2 yaprak duruyorken onlar dışarıda 4-5 yaprak olmuşlar bile. Beğeniniz için teşekkür ederim. Saygılar, selamlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgi; tebrikler... Gerçekten bahçeniz gittikçe güzelleşiyor. Alev çalısı bizim bahçede de tek tük var çit olarak gerçekten güzel bir çalı türü. Toplu halde olunca daha bir güzel görünüyorlar. Çuhalar, ayak şekilleri, ortancalar, laleler, sardunyalar kısaca bahçe çok güzel. Ellerinize sağlık, görülüyor ki verilen emekler boşa gitmiyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine, çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz. Havalar ısınmaya başladı artık , kışın bahçeye çıkamamak ...içim içimi yiyiyordu ama şükürler olsun ki bahara eriştik. Sevgilerimle. Düzenleyen Sevgi : 25-04-2013 saat 08:27 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Campanula
Campanula carpatica; Dün işten dönerken sanki biri beni bauhaustan çağırdı. Sanırım bitkilerle empati kuruyorum. ![]() Şaka bir yana gidince gözlerime inanamadım. İri çiçekli campanula bana göz kırpıyor. Nasıl sevindim hemen bir tanesini aldım ve beraber evin yolunu tuttuk. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Sevgi : 25-04-2013 saat 10:23 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Hepsi çok güzel, emek verilmiş hele son resimdeki menekşeler harika. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2012
|
Sevgili Sevgi bu ara'Bahaus hepimizi çağırıyor..ben kolayını buldum bahçe bölümünün telefonunu aldım 2 günde 1 arıyorum ;yeni hangi çiçekler geldi diye..Sonderece nazikler usanmadan tek tek sayıyorlar tavsiye ederim yani... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Muhteşem bir güzellik, kokusu buralara kadar geldi, emeklerinize sağlık Saygı ve selamlar |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Laleler çok güzeller, hele güle ne demeli, ellerine sağlık... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Süper süper, çok güzel bir küpeli cinsi, ayrıca çok güzel makro çalışması olmuş kutlarım. Sevgili Sevgi hanım, emeklerinize sağlık. Değişik küpelere rastlarsam bende alacağım. Sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Bahçenizde her şey çok güzel emeklerinize sağlık. Fakat gülleriniz harika. Renkleri çok hoşuma gitti. Bahçenizde güle güle koklaya koklaya oturun İnşallah.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis (Late Large flowered Group) 'Rouge Cardinal'
GÜNAYDIN, Clematisim ilk çiçeğini göstermeye başladı. Henüz tam açmadı ama sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım. Etiketinde daha canlı bir renk. İnşallah tam açınca etiketteki rengini bulur. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sevgili Sevgi, clematisinizin rengine ve katmerli eflatun gülünüze hayran kaldım. Maşallah! |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgi yeni çiçek tarhınız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Isparta gülü harika benim de dört tane var. Diğer gülleriniz de renkleri çok güzelmiş. Gönlünüze sağlık. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Süs Yoncası-Uyku Çiçeği
20 sene önce hem apartmanın bahçesine ,hemde balkonuma taşımıştım bu güzelleri. Geçen sene ben taşınınca onlarda taşındılar.( Apartmanın bahçesininden birkaç kök aldım, hepsini sökmedim.) ![]() İlk olarak Biberiyelerin önlerine dikmiştim. Bu sene Biberiyeler yerlerini Alev çalılarına bıraktığı zaman uyku çiçeklerimde sökülmek zorunda kaldı. Bende onları daha güneş gören bahçe girişinin önünde, otopark arasındaki bölüme aldım. Ancak kendilerini toparlayıp objektife poz verdiler. , ,![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Sarısı kendiliğinden çıkanlardan var ama onlar bu türden değiller. Bu sene daha görmedim tekrar çıkarlarsa onlarıda korumaya alırım. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|