![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
domatese benziyorlar çok ilginç |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın dalya35, Adres bilgileriniz özelime gönderirseniz tarafınza elimdeki tohumlardan gönderebilirim. Yetiştirmesi diğer patlıcan çeşitleri ile aynı hiçbir fark yok yalnız saksıda fazla verimli olmuyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn smnunal kardeşim hepsi süper maşallah ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Sayın smnunal bahçeniz çok güzel. Bahçenizi çim ile çok daha güzel bir hale getirebilirsiniz. Eski çeşmenizide bir sirkülasyon pompası ile sürekli akan bir çeşme haline getirebilirsiniz. Hatta çeşmenin etrafına sucul bitkiler ekerek eski tarihi yapısını tekrar kazandırabilirsiniz. Elimde öyle bir bahçe olsa asla durmazdım herhalde. Gerçekten çok güzel bir bahçe özellikle eski çeşmenin oluşu daha bir mitolojik hava katmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemiz çok güzel olmasada idare etmeye çalışıyoruz. Çimi bende düşündüm fakat yaz döneminde su ile ilgili sıkıntı yaşadığımızdan ertelemek zorunda kaldık birde bulunduğumuz bölge yazları çok aşırı 40 derecenin üzerinde sıcaklıklar yaşıyoruz bu sıcaklarda çimin yaşatılması ve bakımı çok zor. Tarihi çeşme tapuda bizim bahçe duvarında olmasına rağmen önündeki alan Kültür Bakanlığına ait onun için çeşme etrafında fazla birşeyler yapma imkanı yok. Size göndereceklerimi biraz ertelemek istiyorum nedenine gelince aslanağzı ve diğer bazı bitki tohumlarındanda yanında göndereyim diye eğer isterseniz. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın KAPTANzst, Sizin bahsettiğiniz beyaz renkli olanlardan bizim buralarda da fazlasıyla var yol kenarlarında bazen moloz yığınlarında ham toprak dökülen yerlerde kendiliğiden yetişir hiç sulanmadan yaz döneminde çiçek açar. Benim bahçemde bulunanlar mor renkli katmerli uzun boylu çiçeği hoş kokulu (Yapraklarının kokusu güzel değil dokunmayacaksınız) ve bol çiçekli bir cins denemek isterseniz adres lütfen. Unutmadan çan çiçeği tohumları şimdi ekerseniz büyük ihtimal baharda çok güzel çiçekleneceklerdir eğer ekmekte geç kalırsanız baharda değil öbür sene çiçek açacaklardır. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Çan çiçekleri uyarısı için teşekkürler . Bugün öğleden sonra ilk işim Ağlayan gelin soğanlarını toprakla buluşturmak, sonrada çan çiçeği tohumlarını. Datura tohumu isterim. Adresi özele attım Teşekkürler tekrar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2011
|
Açıkça söylemek gerekirse ,kırmızı patlıcanın, patlıcan olduğuna inanmakta güçlük çektim. Kivano ilk defa gördüm . Lahana çok gördüm.ama böylesini değil. ya da araba çok küçük. Nazar değmesin .Diyorum Düzenleyen Akhisarlı : 11-10-2012 saat 19:59 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Akhisarlı, İstiyorsanız size kivano ve kırmızı patlıcan tohumu gönderebilirim. Lahana cinsi çok güzel çıktı bende ilkkez bu kadar büyük lahana yetiştirmiş oldum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
SN.smnunal mor daturanın kokusu varmı acaba?*Cardinel climber çok istilacı bir bitki,benim fulun dibinde nasıl olduysa çıktı kendiliğinden halbuki 3 yıldır ben cardinel climber ekmemiştim,sonra baktım fulun bütün dallarını yanındaki ağaç minesini istila ediyor çektim kökünden..Ama sizin cardinel climberi eğer kökten keserseniz seneye baharda terar filizleniyor böyle arsız istilacı bir bitkidir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın GÜLSEN, Cardinal climber bitkisini bu sene ilk kez yetiştirmiştim sizinde belirttiğiniz gibi istilacı bir bitki yakınında ne varsa sarıp sarmalamaya başladı. Üzerinde o kadar çok tohum kapsulu varki dökülen tohumlar hepsi çıkacak olursa çekeceğimiz var demektir. Tohum konusuna gelince siz benden hızlı davrandınız posta geçte olsa elime ulaştı. Müsait zamanda bende size ve diğer arkadaşlara gönderim yapacağım belkide bayramdan sonraya kalabilir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
çok güzel bahçeniz var ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |