![]() |
|
![]() |
#571 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sayın smnunal benim gibi birçok kişiyi ürünlerinizin tohumları ile mutlu etmişsiniz tarlanızın bereketi bol olsun çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın kılıç, İnşallah sizlerde daha güzellerini yetiştirir ve isteyenlerle paylaşırsınız. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onlar tüketeceğinizden fazla değiller. Toplanıp bir güzel kurutulduktan sonra, çekirdekleri çıkarılıp, rondodan geçirilirse, çok güzel pul biber olacağı kanaatindeyim. Zira çok güzel biberler. Afiyetle tüketin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tohum oluşturduysa etkinlik için saklarsanız çok memnun olurum.. ![]() (Ben istiyorum da) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunlar toplanıp rondodan geçmeden sadece evde ben tüketiyorum. Evde benden başka acı tüketen olmayınca böyle dalında kalabiliyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohum oluşturmasına gerek yok elimde hazır tohum var etkinliğe göndereyim dedim Halil bey gerek yok buralarda zaten var dedi. Göndersek demekki isteyen çıkacak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Bende bu dağ çileğinden getirdim.Hala vermedi.Çiçekleri var ama meyveye dönmüyor.Bekliyorum.Güzelliği yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın fikreteren, Bizim yöremizde bu çilek yılın yaklaşık 6 ayı hiç su görmeden ormanda kayalık ve yamaç yerlerde yetişiyor. Belkide sizin bölgede fazla nemden dolayı çiçek açıp yeterli tozlaşma olmayınca meyve vermiyordur. Bahçelerde peyzaj için değerlendirilebilecek bir bitki olduğunu düşünüyorum. Her daim yeşil oluşu fazla boylanmaması üzerinde meyve ve çiçeklerinin aynı anda bulunması meyve rengi ve çiçeklerinin güzelliği bu bitkiyi yetiştirmek isteyenler için yeterli olacağını zannediyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2011
|
smnual bahçeniz çok hoş.Beğenerek ve zevkle vakit geçirdim .Teşekkürler.Dağ çileği resimleri muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın ayseldeniz, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Merhabalar, Dağ çileği olarak adlandırdığınız meyvenin İstanbul'da kullanılan adı; "kocayemiş" tir. Selamlarımla, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Ben fakir, Belirttiğiniz gibi bu bitkinin litaratür ismi kocayemiş olmasına rağmen genellikle ege bölgesinde dağ çileği olarak bilinir. Bende sizin bir nazcizane sözünüzden alıntıyla cevap vereyip, Bizim bahçeyede uğradıysa bir fakir nasibiyle ve bereketiyle gelmiştir. Hoş sefa gelmiştir bizede gelen misafiri boş cevirmemek görevi düşer. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayı yemişi de deniyor Ama bizde özel bir adı var Anderhane ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah sizlerde bu gönderdiğim tohumlardan güzel bitkiler yetiştirip tohumlarını aldıktan sonra paylaşma mutluluğunu yaşarsınız. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın smnunal, bahçenizi ilk defa geziyorum Maşallah her şey ne kadar bol ve bereketli, ellerinize sağlık. Artık bahçenizin Daimi takipçisiyim. Bu sivri ve uzun patlıcanları ilk Marmaris'te görmüştüm ve çok şaşırmıştım ama kızartması çok lezzetli oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Sn smnunal hocam maşallah çok aktifsiniz elinize saglık Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın vehibe, Bahçemize hoşgeldiniz. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Yukarıda resmini eklemiş olduğum siyah uzun patlıcan çok verimli bir çeşit olup çok lezzetli tamamen yöresel bir çeşittir. Her türlü yemeği çok lezzetli olur. Bu seneki tohum takas etkinliğine yeterli miktarda tohum göndereceğim yetiştirmek isteyen herkesin ekmesini tavsiye ederim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler. İnşallah sizlerde daha güzellerini yetiştirirsiniz. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kocayemiş bizim buralarda hava sıcaklığı -10 derecelere düştüğünde bile birşey olmuyor. Meyve ile aynı anda çiçekli olması ve çiçeklerinin güzelliği için yetiştirilebilir. Bir de çiçekli olduğu dönem bahçelerde çiçeklerin çok az olduğu döneme denk gelmeside güzel tarafı. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sevgili Hemşerim smnunal, Bahçeni devamlı geziyorum,çok beğendim. Hele doğal olanlara hayran kaldım. Benim bahçenin,senin bahçe gibi olması için benim kırk fırın ekmek yemem lazım. Sağlıklı,mutlu,başarılı çalışmalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|