![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn smnunal hocam kasımpatları çok güzel maşallah ellerinize sağlık saygılar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Ama bu üzümler ne böyle.Gel beni çıtır çıtır ye diyor. İlk defa mor katmerli datura gördüm.Çok güzelmiş beyezlara göre... Tohum takasa katılırsınız umarım farklı bitkileriniz var.Emeklerinize sağlık.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın hherbul, Budama zamanı isteyenlere bu resimdeki ve önceki sayfalarda tanıttığım diğer asmaların çeliklerinden gönderebilirim bilginize. Katmerli mor datura bahçede 4 kök üzerlerinde çok aşırı miktarda tohum kapsulü var olgunlaştıklarında elimdeki diğer tohumlarla beraber tohum takas etkinliğine gönderilecekler. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Sn smnunal hocam hepsi çok güzel ellerinize saglık maşallah Saygılar |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın tekomusti, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. İnşallah sizlerde daha güzellerine sahip olursunuz. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Red globeleri çok beğendim, Antalya iklimine uygun olurmu bilmiyorum. Birkaç çelik alma imkanı varmı acaba? Birde meksika salatalıklarından tohum alabiliyor musunuz? Alıyorsanız paylaşma imkanınız varmı? Selamlar |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın sarin, Red Globe ve elimde bulunan diğer asma çeşitlerinden budama zamanında hatırlatırsanız size çelik gönderebilirim. Antalya iklimine bizim bulunduğumuz yöreden daha iyi uyum sağlayacağına eminim. Mini meksika salatalıklarından kendi aldığımız tohumları ekiyoruz, hatta yere düşen meyvelerinden kendiliğinden bitenler oluyor. Eğer adres bildirirseniz elimde bulunan başka tohumlarla beraber size gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sevgili Hemşerim smnunal, Bahçeni devamlı geziyorum,çok beğendim. Hele doğal olanlara hayran kaldım. Benim bahçenin,senin bahçe gibi olması için benim kırk fırın ekmek yemem lazım. Sağlıklı,mutlu,başarılı çalışmalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Hemşerim Muallim, Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerde daha güzellerini yetiştirirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Teşekkür ederim adres bildireceğim, selamlar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2012
|
Sn smnunal, Bahçenize bayıldım. Herşey çok güzel. Ellerinize sağlık. Daturalara bayıldım. Eğer tohum dağıtımı yaparsanız tüm renklerden ben de isterim ... Selamlar... |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın özgül20, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Bahçemdeki datura sadece 1 çeşit katmerli mor cins tohumlar olgunlaştığında sanırım binlerce tohum oluşacak isteyen herkese ve en önemlisi, Tohum takas etkinliğine göndereceğim. Muğladan selamlarımla. Düzenleyen smnunal : 05-11-2012 saat 09:39 |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Meksika salatalığına o kadar özenmiştim ki ... çimlendirdim de. Ama yaşatamadım. Şu gıcık kırmızı örümcekler bir rahat bırakmıyor ki bitkilerimi. Sizde görünce sevindim, afiyetler olsun ![]() Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın gülenmelek, Maalesef kırmızı örümcek siz farkına varıncaya kadar bitkiye çok zarar veriyor. Meksika salatalığını tekrar denemek isterseniz tohumlarınız hazır unutmayınız. Kaymak ağacı meyvesini sitede yetiştiren bazı üyelerimizin beğenmediğini bazı üyelerimizinde farklı şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını okumuştum. Bizde sonucunu burdan paylaşmak istiyoruz belki yetiştirmeyi düşünenlere bir fikir olur. |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elimdeki mini meksika salatalığı tohumlarını, Tohum takas etkinliği için hazırlamıştım. Takas etkinliğine katılıyorsanız oradan talep edeceğiniz diğer tohumlarla beraber istekde bulunabilirsiniz. Tohum takas etkinliğine katılmıyor veya size tohum alma imkanı olmazsa ben sizi tohumsuz bırakmam bilginize. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|