![]() |
|
![]() |
#541 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın sarin, Red Globe ve elimde bulunan diğer asma çeşitlerinden budama zamanında hatırlatırsanız size çelik gönderebilirim. Antalya iklimine bizim bulunduğumuz yöreden daha iyi uyum sağlayacağına eminim. Mini meksika salatalıklarından kendi aldığımız tohumları ekiyoruz, hatta yere düşen meyvelerinden kendiliğinden bitenler oluyor. Eğer adres bildirirseniz elimde bulunan başka tohumlarla beraber size gönderebilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Teşekkür ederim adres bildireceğim, selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2012
|
Sn smnunal, Bahçenize bayıldım. Herşey çok güzel. Ellerinize sağlık. Daturalara bayıldım. Eğer tohum dağıtımı yaparsanız tüm renklerden ben de isterim ... Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın özgül20, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Bahçemdeki datura sadece 1 çeşit katmerli mor cins tohumlar olgunlaştığında sanırım binlerce tohum oluşacak isteyen herkese ve en önemlisi, Tohum takas etkinliğine göndereceğim. Muğladan selamlarımla. Düzenleyen smnunal : 05-11-2012 saat 08:39 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın dalya35, Adres bilgileriniz özelime gönderirseniz tarafınza elimdeki tohumlardan gönderebilirim. Yetiştirmesi diğer patlıcan çeşitleri ile aynı hiçbir fark yok yalnız saksıda fazla verimli olmuyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Ağaç Dostu
|
Meksika salatalığına o kadar özenmiştim ki ... çimlendirdim de. Ama yaşatamadım. Şu gıcık kırmızı örümcekler bir rahat bırakmıyor ki bitkilerimi. Sizde görünce sevindim, afiyetler olsun ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın gülenmelek, Maalesef kırmızı örümcek siz farkına varıncaya kadar bitkiye çok zarar veriyor. Meksika salatalığını tekrar denemek isterseniz tohumlarınız hazır unutmayınız. Kaymak ağacı meyvesini sitede yetiştiren bazı üyelerimizin beğenmediğini bazı üyelerimizinde farklı şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını okumuştum. Bizde sonucunu burdan paylaşmak istiyoruz belki yetiştirmeyi düşünenlere bir fikir olur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-03-2012
|
abi üzümlere bayıldım süper |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
|
Smnunal sizdeki mısırlar tohum bankasına yollanan mısırlardan farklı mı? Sizdekinin taneleri daha mı iri acaba? Kültigin'in Mısırları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tane büyüklüğünü resimden tam bilemiyorum fakat benim göndereceğim mısırların koçan uzunlukları diğer arkadaşın gönderdiklerinden bir hayli uzun sanırım farklı cinsler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
sn osman hocam günaydın saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elimdeki mini meksika salatalığı tohumlarını, Tohum takas etkinliği için hazırlamıştım. Takas etkinliğine katılıyorsanız oradan talep edeceğiniz diğer tohumlarla beraber istekde bulunabilirsiniz. Tohum takas etkinliğine katılmıyor veya size tohum alma imkanı olmazsa ben sizi tohumsuz bırakmam bilginize. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim sayın smnunal tohum takas etkinliğine katılıyorum oradan talep ederim o zaman eğer kalmaz ise tekrar size müracat var bilginize hayırlı sabahlar efendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Özellikle benim göndereceğim bazı tohumlardan istekte bulunmanızı öneririm. Mümkün olduğunca üyelerimizce gönderilmeyen veya temini zor tohumları göndermeye çalışıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Ağaç Dostu
|
tavsiye ettiğiniz tohumların adlarını öğrenebilirmiyim efendim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sayın smnunal paketim elime ulaştı çok teşekkür ederim inşallah sizin yöresel ürünleriniz sakaryadada üretirim. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Göndermiş olduğum tohumların elinize ulaşmasına sevindim. Umarım bu tohumlardan güzel bitkiler elde edersiniz. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|