![]() |
|
![]() |
#665 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
çok güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Ağaç Dostu
|
erik ağacının açmış olmasına çok sevindim baharı müjdeliyor, bu demektirki soguntan korumak için bir bir çatıya çıkardığım çiçeklerime kavuşmama az kaldı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın KAPTANzst, Bunlar yöresel adıyla kırmızı lale. Gelincik ile benzerliği sadece rengi gelincik tohumlu bitki bu ise yumru köklü bir bitki. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın gülenmelek, Bunlar gelincik değil. Susuzluğa soğuğa tamamen dayanıklı kırmızı lale. Saksıdada yetiştirilebilir. Kışın yapraklanıp bahar başlangıcında çiçek açmaya başlar. Bahçemde mor renkliside mevcut. Her sene kendiliğinden çıkıp hiç bakım yapmadan güzel çiçeklerini sergilerler. Arzu ederseniz saksıda sizlerde yetiştirebilirsiniz. Siz yeterki saksıları hazırlayın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın hi-ra, Bölgemizde bu sene kış mevsimi bol yağışlı ve ılıman geçti. Erik ağacının çiçek açmaya hazırlanması her ne kadar baharın müjdesi olsada şubat ayı içerisinde olmamız ilerde olabilecek don olaylarından bitkilerin zarar görmesi demektir. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Osman bey süpriziniz için çok teşekkür ederim.Zahmet etmişsiniz.Çok makbule geçti. Keşke ödemeli gönderseydiniz. Üzüm çeliklerinden çalmak lazım. ![]() Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Çiçeği gelinciğe benziyor ama gelincik değil,lale hiç değil 662 deki anemon sayın smnunal. Binlerin anneside çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Ağaç Dostu
|
Ben de gerçekten gelinciğe benzetmiştim. Olsun, bir tür daha öğrenmiş olduk bu arada ![]() Göndereceğinizden hiç şüphem yok, olmadı da, çok teşekkür ediyorum ama bu sene öncelik çan çiçeğimde ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Ağaç Dostu
|
hevesimi kursağımda bıraktınız, ama ben yinede öyle düşünmek istiyorum çünkü çok bunalttı kış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın smnunal, bahçenizi bir çok defa gezmiştim lakin mesaj bırakmamışım, ne ayıp.. ![]() ![]() ![]() En güzel çiçeğiniz torununuz ve tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, uzun ömürler dilerim. Saygılar, sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın KAPTANzst, Elinize sağ salim ulaşmasına sevindim. Göndermiş olduğum arkadaşla telefonla devamlı irtibat halindeydik. Güle güle tüketiniz. Keşke asma çeliklerinden fazla yollasaymışım. Aynı gün 5 ayrı adrese gönderildiği için ve aceleye geldiklerinden size fazla nasip olmadı. İnşallah seneye köklenmiş olarakta gönderirim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
binlerinannesine çok sevindim sn smnunal ![]() çiçekleri ilk başta seyrek olsa da sonra pembe topaçlar haline gelip çok sevimli oluyor. ve inanır mısınız neredeyse 1 yıl çiçekleri bitirip bitirip yeniden açıyor. son dönemlerinde ise alt yapraklarını bozup çirkinleşiyor birazcık, sonra aynı serüvene yavruları ile başlıyorsunuz. o çirkinleşip yaprak döken dalı da ölmüş sanmayın, ondan da yavrular dallar uzanmaya başlıyor, yine yeniden... çok güzel bir varoluş mücadelesi gibi. sevmişsiniz belli ki, o da cevap vermiş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Adil, Sevdiklerinizle beraber güle güle tüketiniz. Hepsini tek bir koli yaparak otobüsle gönderdim diğer türlü kargo ücreti fazla oluyor bu şekilde daha hesaplı oldu. Asma çeliklerinden çalmanıza gerek yok istiyorsanız size köklenmiş olarak yollayabilirim.(Hemde yanında zeytin fidanı ile birlikte) Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunları köklendirirsem sorun olmaz. Birde yöreye uyumu var, bakalım sonuç ne olur. Tekrar teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın fikreteren, Bu bitki bizdeki yöresel adıyla kırmızı lale birde bunların mor renkli olanları var onlarada mor lale diyoruz. Bilimsel adı sizinde belirttiğiniz gibi anemondur. Yeiştirmek isteyen arkadaşlara binlerin annesi yavrusu gönderebilirim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın gülenmelek, Ben yinede size gönderilmek üzere bir saksı toprağıyla beraber hazırlayacağım bilginiz olsun. Eğerki çan çiçeği tohumlarını daha ekmediyseniz onunda fideleri dostlara gitmek için hazırlanıyorlar bilginize. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın ilksenozturk, Bu bitkiyi sizin sayenizde sahip oldum öncelikle çok teşekkür edrim. Ayrıca vermiş olduğunuz bilgilerde benim için değerlidir. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
teşekkür ederim. Çalma konusunda ağbeyimin söylediği söze espri olsun diye yazdım.Zaten beğenisinide yapmış. ![]() Eğer kargo gönderirseniz ödemesini biz yapalım,size zahmet,yük olmasın.Mahçup oluyoruz. Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Sudenur, Siz değerli dostların bahçemizi ziyaret etmeleri bizleri onurlandırır. En güzel çiçekten ne yazıkki sadece 1 adet var kimseyle paylaşma imkanı yok maalesef.(Allah herkese torunlarını görmeyi nasip eylesin) Çan çiçeği yetiştirmek isterseniz adres lütfen. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok incesiniz, çok teşekkür ederim. ![]() Tohum takas etkinliğinden epeyce tohum ulaşacak inşallah elime, çimlendirmeyi başarabilir ve çiçeklerini görebilirsem, bir sonra ki etkinlikte muhakkak çalacağım kapınızı.. ![]() Düzenleyen Sudenur : 21-02-2013 saat 15:13 Neden: kelime hatası.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sayın Osman bey, Bu gün Adil benim için çok kıymetli olan gönderdiklerinizi getirdi. Çok çok teşekkür ederim. Eşiniz ve kızınıza sevgilerimi iletin lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Ağaç Dostu
|
İyi ki Osman Hamdi bey gibi biri çıkmış ülkemizde. Yoksa Bizde dağ-bayır taş. Nasılsa çok var, alın götürün diyen ![]() Hiç değilse, Osman Hamdi bey sayesinde geri kalanlar korunmuş oldu. (Gerçi halâ kaçırılan eserler var mutlaka ama kurtulanları kâr sayabiliriz). Hiç kalmayabilirdi de. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
![]() Sevgili smnunal göndermiş olduğunuz tohumlar için çok çok teşekkürler...Labab tohumları kadar ,su kabağı tohumlarına çok sevindim... Ellerinize sağlık ..zahmet verdim....Selam ve sevgiler.. Bu arada kırmızı kır Anemonları resimleri harika...Böyle bir bölgede yaşadıınız için çok şanslısınız.Onları köküyle alıp bahçenizde üretebilirsiniz.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Benol hanım, Trabzondaki değerli dostlarımıza küçükte olsa mutlu edebildiysek bundan mutluluk duyarız. Bizden de sizlere selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|