![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Domateslerinizin maaşallahı var. Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Nazar boncuksuz olmaz ama ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Bu yılda dağıtımınız olursa yetiştirmek isterim.Bu yıl yerel tohum olarak maraş dan gelen domates tohumu ve Ankara ayaş domates tohumundan yetiştiriyorum. Kendi bahçemde yanlışlıkla Adıyaman yazmışım fakat K.Maraş domatesler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
dağıtım olmasada siz bana adres bilgilerinizi yollayın ben direkt olarak tarafınıza yollarım. Eğer isterseniz resimlerini paylaştığım ve bahçede bulunan diğer cins asmalardanda kışın budama zamanında çubuk olarak gönderebilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
|
gerçekten bahçeniz çok güzel emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
valla cok guzel.nazar boncuguda iyi fikirmiş.patlicanlara bayildim....üzümlerin cok hoş.ama benim üzümlerimde o kadarla bitmiyor yalniz)))))))))))meyvalarinda cok guzel bizde soylenilen bir söz var-şirin ağızla-yani agziniz hep tatli olsun manasinda.ikram icin tesekkurler ama dermisim sozcugunu anlayamadim.iyi gunler)))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ürünlerimizi beğenmene sevindim. Üzümlere gelince sırada çavuş,barış,beylerce,narince,red globe gibi asma çeşitlerimizde var sırası geldikçe resimlerini sayfaya koymaya çalışacağım. Bizim bahçede üzüm hasadı temmuz ayında başlayıp yaklaşık olarak aralık ayının sonunu bulur. Bizim bahçe işi hobby olarak esas uğraşımız zeytincilik. 'Dermişim' kelimesi daha olgunlaşmadılar bu şekilde kabul buyur, idare et anlamında kullanılmıştır. Tüm doğa dostlarının ağız tadı bozulmasın dileğimle. Sevgi ve selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ooooo bende okadar tur yok yahuu.5 turu var sadece onlarinda turkcesini bilmiyorum.azericede takma adini biliyorum.sevgilerimle iyi gunler dilerim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
sn.smnunal sayfanızı biraz geç farkettim ama iyiki gördüm, tarlanız, bahçeniz, balkonunuz, yanıbaşınızdaki konak, tarihi çeşmeniz ve küpünüz ve bütün çiçekleriniz ve sebzeleriniz hepsi ama hepsi tek kelimeyle MUHTEŞEM elinize emeğinize sağlık, sevdiklerinizle tadını almayı nasip etsin inşallah. Nerdeyse kalkıp muğlaya gidesim geldi ama inşallah gelicem ALLAH nasip ederse ölüdenizde arkadaşım var ama sizin bahçenizi, tarlanızı, tarihi konağınızı burda gördüğüm her şeyi görmeden geçmiycem.Ama gelemesem bile tohumlarınıza talibim benide unutmazsanız sevinirim tohum dağıtımında. Bir konuda sorum olucak daturanının çiçekleri kokulumu acaba? merak ettim.Bol çiçekli hasatlı günler olsun inşallah GAZİANTEPTEN SELAMLAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
beğeniniz için öncelikle teşekkür ederim. Muğlaya herzaman bekleriz misafirlerimizin başımızın üstünde yeri vardır. (Not konakla ilgil daha aktarmadığımız bilgiler var internetten bakabilirsiniz Lagina antik kenti) Tohumlar için elimde olanlar her zaman için dostlarla paylaşıma açıktır. Hiç unutmuyorum bu siteye üye olduktan sonra daha bahçe sayfamı açmamışken bir vatandaştan istekte bulunmuştum aldığım cevap sen bahçeni aç bakalım eksik varsa o zaman veririz olmuştu bu sözde beni incitti benim elimde olsa niye isteyeyim kargo parası vermeye çokmu meraklıyım onun için elimde olanları herzaman isteyenle paylaşabilirim. Datura kokulu bende ilk kez yetiştirdim ve hoşuma gitti. Eğer tohum olursa onuda isteyenlere veya etkinliğe göndereceğim bilginize. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Bahçenizi bütün mesajları okuyarak, bütün fotoğrafları seyrederek yavaş, yavaş dolaştım. Sebebini tam çözemedim ama dolaşırken çok zevk aldım. Ellerinize, emeğinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemi ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Görsel olarakta olsa sizleri ve bahçemizi takip eden değerli üyelerimizi memnun edebildiysek bizlerde bundan gurur duyarız. Muğladan selamlarımla. Düzenleyen smnunal : 06-08-2012 saat 13:25 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene elde edeceğim tohumlardan takas etkinliğine göndereceğimki herkes faydalanabilsin ayrıca sizler gibi bahçemi ziyaret eden arkadaşlarada kendim göndereceğim. Adres bilgilerinizi özelime yazarsanız tohumlar olgunlaştığında tarafınıza göderirim. Eğer sebze bahçesi yapıyorsanız sebze tohumuda gönderebilirim bilginize. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
kamelyavadisi
Sayfanıza büyük bir beğeni ile bakındım. Her şey çok güzel. Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Selam. Bir çok arkadaşımız bu mesajı beğenmiş ! Ben beğenmedim ![]() Çünkü o domatesler tohum alınması gereken durumda değil gibi. Hastalık bulaşmış olmalı. Yapraklar tamamen gitmiş ve kendi bedenlerinde bazi çökmeler ve kurumalar olmuş. Tohum almak için sakıncalı gibi geldi bana. İnşallah ben yanılmışım. Yinede siz bilirsiniz. Daha sağlıklı olsun az olsun ![]() Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın KAPTANzst, Saksıda yetişen mini red robin domatesler çok önceden olgunlaşmıştı. Bilerek suyunu kestim tohumların daha iyi olgunlaşması için. Suyu kesince bitkinin yaprakları tamamen kurudu ve bazı meyvelerde pörsümeye başladı buda demek oluyorki tohumları alınabilir. Bunların tohumlarınıda geçen yıl kendi ürettiklerimden almştım. Lisi ve armut için beğenmenize teşekkür ederim, önceki sayfaya bakmış olsaydınız neler kaçırdığınızı görürdünüz. Sizede kolay gelsin dileklerimle, Muğladan selamlarımı yolluyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sn smnunal.Bu domateslerde yaprak kuruması olmuş.Bu domateste en büyük tehlike.Hastalık başladımı tedaviside mümkün olmuyor.Mücadele ile yeni filiz verirse onları kurtarıyorsun.Bulaşıçı bir hastalık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu domatesin tohum alınması için sulaması kesildiğnden yani üzerindeki mevcut meyvelerin tohumlarını olgunlaştırması için bilinçli olarak sulanmadığından yaprakları kurumuştur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|