![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Dışarıda Sn. Dutlubahçe, Batıya bakan balkonumda duruyor, yazın akşam üzere güneş alıyor, kışın hiç güneş almıyor ama aydınlık bir yerde, gayet te memnun halinden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Alıntı:
Sizin yazdıklarınızı ' çok müşkülpesent değil ' diye anlıyorum, doğru mu? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Ordu'dan getirtmiştim, geldiği gibi kendi toprağı ile duruyor hala, saksısı da oldukça büyük, toprağı sıkı bir toprak ama su geçirgen torf hiç yok, sanırım fındık tarlalarının toprağı, güzel bir toprak. O yüzden benim toprağımı beğenmezse diye değiştirmeye korkuyorum. Bahçeye indirmeye de kokuyorum, malum kışın buralarda yağmurlar bol yağıyor kökleri çürürse diye. Şu anda yerini çok sevdi, bu sene 2. kışını çıkardı, rüzgar alıyor mu, balkonun kuzey tarafı açık, buralarda yazın çok rüzgarlı oluyor ama yine de sıra sıra evler olduğu için rüzgarı biraz kesiyor. Sulama konusunda toprağı kurudukça su veriyorum, o konuda oldukça dayanıklı, yazın dinleniyor, çiçeklenme bu dönemde oluyor, çiçeklenme dönemi bitince gelişmeye, yeni filizler vermeye başlıyor. Bitki hakkında bildiklerim bukadar. Bence sizde artık ertelemeyin derim. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|