View Single Post
Eski 30-01-2018, 10:43   #3323
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nanemolla Mesajı Göster
Sn akçabardak ellerinize emeğinize sağlık bahçeniz çok güzel hele emekleriniz takdire şayan.bahçe işi zor cok zahmetli gerçekten.ilk sayfalarıniz yıllar öncesine ait şimdiki halini göreyim çiçeklerinizin dedim ama ilk sayfadan itibaren ayrılamadım yorumların azını okuduğum halde kaç günde ancak bitirebildim sayfalarınızı.Bu kış gününde içim açıldı gözlerim şenlendi.: ))sağlıcakla kalın bol çiçekli bir ömür dilerim size.

Sevgili nanemolla, öncelikle sayfama hoş geldiniz diyorum ve rahatsızlığımdan (ufak bir grip) dolayı çok geç cevap yazdığım için çok özür diliyorum.

Bahçemi ziyaret etmeniz, beğenmeniz ve güzel dilekleriniz beni çok mutlu etti. Bahçem çok küçük te olsa kendimi oyalamak için elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım.

Toprakla uğraşmayı çok seviyorum, güzel güzel çiçekler, sebzeler meyveler olunca dediğiniz gibi insanın içi açılıyor, mutluluk veriyor adeta insana.
Hep derim bahçesi olmayıp bir karış toprağa hasret olanlara, Allahım her isteyene benim gibi küçücük te olsa bir bahçe nasip etsin.

Ne iyi ettiniz bahçemi ziyaret ettiniz, her zaman beklerim, sevgiler.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön