![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Her sabah yataktan kalkar kalkmaz doğrudan kapalı balkondaki bitkilerimin başına gidip onları ziyaret ederim. Ama bu sabah beni mavi kelebekler karşıladı çiçeğini ilk defa gördüğüm için görünce nasıl mutlu oldum anlatamam, yaşanır. Nasıl da sıralanmışlar sanki folklor gösterisi yapıyorlar gibi, MAŞALLAH ![]() Pek te şirin şeyler ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Alıntı:
NOT: Sizden bitkinin ismini rica ettikten biraz sonra sitede ilgili sayfayı bulabildim: http://www.agaclar.net/forum/calilar/12528.htm İnternette de biraz araştırınca her daim yeşil kalan bir çalı formunda olduğunu öğrendim.. Çiçekleri o kadar hoş ki, adeta Disney çizgifilmlerinde yeşil bir dala konmuş birer periyi andırıyorlar... Güzel bitkinizle huzurlu mutlu günler diliyorum size.... Düzenleyen Mesut Temiz : 03-12-2017 saat 19:22 Neden: Ek bilgi... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Öncelikle bahçe sayfama hoş geldiniz Sayın Mesut Temiz, beğenmeniz ve güzel dilekleriniz beni mutlu etti, çok teşekkür ediyorum. Bu bitki ile ben de bu sene ilk defa tanıştım, çiçeğini çok merak ediyordum. Bana yeni geldiğinde biraz solgun ve yaprakları sararmıştı, bir süre öylece gelişim göstermeden aylarca durdu. Havalar serinlemeye başlayınca biraz kıpırdamaya başladı, derken... bu günkü halimiz ortada. Bence her evde bu bitkiden bulunmalı. |
|
|
|
|
![]() |
|
|